reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
okazuje skruche, tylek mam juz czerwony- NIE BEDE WIECEJ SPRZATALA :)

also- u mnie okazalo sie ze falszywy alarm- cale szczescie skurcze sie wyciszyly i jestem w domku- tez na nospie magnezie i luteince, chyba ze 2 dni temu opisalam swoja wizyte w szpitalu ;-) ale ogolnie nic ciekawego
ja tez juz sie wymeldowuje dosc mam grzejacego kompa przez caly dzien, czas na ti-wi
jutrzejszy ranek zaczynamy cieplymi paczusiami papcia- beda mi sie snily po nocy

Te piosenki kojarzą mi się z największymi moimi imprezami firmowymi i mega kacami- w trakcie cc i po tez sie tak będę czuc...no prawie podobnie- nogi mi na pewno odpłyną:):-D

Dziewczyny ja to jem jak za przeproszeniem świnia, zastanawiam się gdzie mi się to mieści?????????? Potrafię zjeść 4 kanapki np. ze smalcem własnej roboty (tzn. mąż robi) i ogórkiem kiszonym (bo uwielbiam) a za chwilę zjeść jeszcze pół czekolady z bakaliami (normalnie nie przepadam, raczej wolę samą mleczną, a w ciąży coś mi się odmieniło). Powiedzcie, że jestem normalna, bo się załamię, haha. Przytyłam póki co 15,5 kg i mam nadzieję, że więcej niż 20 kg przez całą ciążę to nie przytyję.

A Wy o tak poznej prze nadal o jedzeniu:)
Also jestes normalna;)ja tez tak miewam;)

a ja nie moge jeszcze isc spac bo pranko sie pierze:)
a dzis po południu dotarła kolejna paczuszka,czekam jeszcze na dwie:)

Witam się raniutko, znowu pierwsza?????????
No to mi się podoba 3 strony z rana do przeczytania to nie 13 albo 23 :szok:
Rany od samego czytania waszej kulinarnej produkcji człowiek robi się MEGA głodny :-D
Dobrze, że dziś rano nadrabiam zaległości to mi w tyłek nie pójdzie :-D

Buziaki dla wszystkich pewnie dziś mnie tu za bardzo nie będzie bo cały dzień lekcje a potem wizyta u babci i jeszcze u znajomych więc pewnie do jutra BUZIAKI :-(

To i ja się dzisiaj witam od rana :).

Mamil, widzę, że aktywny dzień Ci się szykuje.

Ola, a co kupiłaś? Pochwal się? Fajnie, że nie tylko ja tyle jem, hehe.

hej marcóweczki:-)
Nie miałam wczoraj sił usiąść do komputera. Wróciłam do domku, zjadłam rybkę w galarecie i poległam na wyrku. Zasnęłam o 21 i wstałam o 9. Nawet bóle nie przeszkadzały mi spać.
Dziś w planach pieczenie sernika i chyba nic więcej :-p świat się nie zawali jak sprawy uczelniane poczekają, chociaż nie wiem czy się doczekają, ale nie planuję rodzić przed połową lutego :rofl2:
Idę nadrabiać te kilkanaście stron, które dla mnie zostawiłyście ;-)

Właśnie patrzę, że dostałam 5 z poniedziałkowego kolokwium. Co 2 głowy, to nie jedna ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam;-)

Koncia- jak to mówią co sie odwlecze to nie uciecze wiec odpocznij sobie dzis:tak::tak:
Mamii- w takim razie udanego piątku ci zycze......
Aslo- a bys widziała ile ja jem:szok::szok::szok: to nie raz byś z krzesła spadłą

u mnie noc beznadziejna zasnełam jak niemowlę ale obudziłam sie o 3 i dupa do 6:00 sie męczyłam a teraz ledwo siedzę bo czekam na komde dla małego i córci........ no i moze w koncu paczka z rozkami dojdzie:happy:

Do góry