Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Vetus sle promyki słoncau nas piekny dzien,w słoncu 35st
Pinka,Futrzak zeby ona tak w nocy spała to by było fajniea to po kapieli czyli po 19 do ok 1-2 w nocy,zeby z tego skorzystac chyba tez zaczne chodzic spac po dobranocce
Futerko Ty dopiero sniadanie jesz?smacznego
niezgadniecie co moja Małgoske uspiło- jadła mleczko o 11 i nie dojadła do konca bo uspiło ja koszenie trawy na osiedlu![]()
Ja głupia próbowałam to jak Piotruś miał 3 tyg ale szybko zrezygnowałam wychodząc z założenia żeby spał ile chce... uważam że był za mały by coś takiego wprowadzić... a teraz nie wprowadzam bo jakoś się boję że go jeszcze rozreguluję czy coś
Ale optymistycznie patrząc na taki rytuał to ma to sens:-)My też psikamy Małej wodą morską Disnemar ... ale mam wrażenie że psikając wpychają się te śpiki głębiej :-( Na zapalenie oczek spróbuj wkropić trochę swojego mleczka w kącik oka, ktoś o tym już tu pisał, sprawdziłam i działa.Lokata-u nas tez katarek i ja tylko wypłukuje je solą morska pod ciśnieniem, bo fridą czy gruszką też mi nie szło
A u nas też troszke problemów bo najpier mała dostała uczulenie na krem do buźki a teraz ma zapalenie spojówej - chyba alergiczne no i mam wrażenie że pokarmu zaczyna byc mało, bo mała po wiszeniu na cycu ok 40-50 min nadal płakała i wypiła 50 ml herbatki. Przy nastepnej takiej akcji chyba podam jej butlę i sprawdzę czy to głód czy tylko chęć "pocycania sobie"![]()

ze spaceru nici bo córcia chora wiec kisimy sie w domu

dobrze ze mąż za niedługo bedzie
a mnie gardło boli chyba od pica tych lodowatych napoi