Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja książeczki nie kupuję
czytam...i sama sobie drukuję albo przygotowuję MOJE INNOWACYJNE pomysły
haha
czytam, zbieram wiedzę... i wyciągam z tego to co wydaje mi się słuszne:-) 
. M w tym tygodniu ma na 12-tą do pracy a jutro zebranie w biurze w Koziogrodzie na 9-tą a to od nas godzinę drogi, w sobotę znowu szkolenie w Kielcach - ja o swojej szkole nawet nie wspominam.Matki stare wariatkiEwi, no pięknie! Ja nie wiem, jak ja to Stellce przekażę ;-) Toż przecież załamie się dziewczyna. Aranżowane, bo aranżowane ma być małżeństwo z Pawełkiem, ale zdrada wkurzyć może. A Stellunia i tak nerwowa dziewczyna jest ;-)

.Może Nadinka Vetusi?kurcze... zaczynam się martwićJeszcze nie znalazłam chętnej dla mojego Piotrusia...

tulip, jak nocka? Bo moje wczorajsze obawy spełniły się co do joty! Zasnąć wieczorem zasnęła, dała nawet trochę czasu rodzicom na miłe sam na sam, ale jak obudziła się o 1.00 na karmienie, tak przetańczyła do 6.00, przespała się pół godziny i zażądała jedzenia. Zjadła i teraz udało mi się ją uśpić. Ciekawe na jak długo?
patik, pięęęęękny kominek!!!!
pinka, bardzo mi się ta sukienka z bolerkiem podoba, bo mam taką samą. Zamówiłam przed ciążą jeszcze na allegro. Z wyglądu super, ale jakościowo - średnia niestety.

YeahPiotruś ma dziewczynę
![]()
YeahPiotruś ma dziewczynę
![]()