wierka
Podwójnie szczesliwa mama
My zwiedzaliśmy dzisiaj Anglię po swojemu
Pojechaliśmy poza Londyn i tak odkryliśmy wspaniały ogród,raj dla dzieci a w powrotnej drodze zaliczyliśmy las
Dopiero co wróciliśmy wiec idę szykować kolacje,bo po tym świeżym powietrzu wszyscy jesteśmy głodni jak wilki
julia niedziela dzisiaj,wszystkie wypoczywają,detox od bb;-)
magdzior miłego pobytu na szkoleniu
malinaa ciesze sie ze z Jasiem lepiej
patik zabawna ta Twoja Hania
mój Sammy przy obiedzie strzelił takim tekstem ''mamo ty jesz dużo warzyw i dlatego jesteś najlepsza kierownica'' chodziło mu ze jestem najlepszym kierowca
Pojechaliśmy poza Londyn i tak odkryliśmy wspaniały ogród,raj dla dzieci a w powrotnej drodze zaliczyliśmy las
Dopiero co wróciliśmy wiec idę szykować kolacje,bo po tym świeżym powietrzu wszyscy jesteśmy głodni jak wilki julia niedziela dzisiaj,wszystkie wypoczywają,detox od bb;-)
magdzior miłego pobytu na szkoleniu
malinaa ciesze sie ze z Jasiem lepiej

patik zabawna ta Twoja Hania
mój Sammy przy obiedzie strzelił takim tekstem ''mamo ty jesz dużo warzyw i dlatego jesteś najlepsza kierownica'' chodziło mu ze jestem najlepszym kierowca
bez krzyku dzisiaj i marudzenia - nie umiem uwierzyć i zaczynam mysleć, że chyba za to odbiją sobie w nocy
zobaczymy...Zosia nadal ćwiczy pełzanie i wychodzi jej to coraz lepiej, dzisiaj wypełza za kocyk i zaczęła rwać trawę

,ale nie mogę mu pokazać,że się o niego martwię. Mam nadzieję,że będzie dobrze...