trzebiska
Fanka BB :)
A mnie chyba brzusio rośnie bo czuję się jakby mnie miało rozerwać. Takie niesamowite rozciąganie od środka na wszystkich brzuchowych mięśniach.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katjusza, jak Wam idzie remontowanie? Bo my zaczelismy wczoraj na wieczor, gdy Olo juz spal... poprzesuwalismy..i K. przygotowal sciany... pomalowal nawet jedna sciane..i doslownie po 30 min juz wymitowalam.... Nigdy nie bylam wrazliwa na te zapachy, nawet lubilam...ale widocznie dzidzius juz nie...

No ale powtarzam sobie, że muszę to jakoś przetrzymać - dla przyszłego dobra mojej córy... Tymczasem od weekendu zaczynamy sprzątanie i rozpakowywanie kartonów, więc będzie mega dużo roboty - ale pociesza mnie fakt, że na Święta wszystko będzie już zrobione - i remont i drzwi i sprzątanie...
W autobusach też mi nie ustepują
a że nie widać nie znaczy ze nie jest mi np słabo, a to ostatnio coraz częściej mi się zdarza.
Dzwoniłam do szkoły rofdzenia żeby sie zapisać ale niestety właśnie sie skończyła nastepna prawdopodobnie w liutym
bedzie już za późno ....
nie wiem czy mu sie spodoba taki surprise... cholera ja mialam sie zapisac tez na te zajecia a ciagle zapominam to zrobic

chiba muszem kupic jakies wkladki czy cus...