reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Cześć Laseczki Marcóweczki :)

Przyłączam się do tych niedospanych i obolałych ;) W nocy co chwila łapał mnie skurczyk, albo kłucie w podbrzuszu.. Ale na gołąbki do teściowej spakowałam kuper w samochód i skoczyliśmy, pychaaaaaaaaaaa, ale to było o 13ej, a ja znowu głodna jestem ;)
Mężuś jedzie w trasę za chwilę, więc nakupowałam sobie gazetek dla mam i jakoś przetrwam ten wieczór..

I gdzie ten wątek o marcjańskich wpadkach?? Ja dzisiaj jak zamykałam okno, to lekko puknęłam kubkiem z sokiem porzeczkowym o parapet i dno odpadło - masakra!! Zalany parapet, ściana, kaloryfer, odkurzacz, bo stał obok no i moje dresiki razem z kapciami grrrr.. Załamka.. Szybko trzeba było sprzątnąć, żeby nie pozasychało i teraz ledwie zipię ;)
NO - TO SIĘ OPIŁAM TYM SOKIEM, ŻE HEJ!!!!

reklama
Z lodów nic nie wyszło- eMek zabronił....:-(bo wczoraj wieczorem po szkole kichnęłam chyba z 6 razy w ciągu godzinki. Jak go o nie poprosiłam to mi powiedział krotko: żonko chyba oszalałaś- masz katar i chcesz lody? Nie zgadzam się:)
W ramach ulitowania nade mna zrobil mi kisiel- fisiel:):-)

Hahahaha ale jaja - ja dzisiaj po obiadku też zapragnęłam lodów i kupiliśmy o smaku tiramisu, chyba zaraz się na nie rzucę..
Większą ochotę mam na pierogi mamy, ale brat pojechał na orkiestrę i podrzuci mi dopiero po światełku ;) Jakoś wytrzymam..

ale się rozmarzyłam jak Was podczytalam... lepiej teraz przez zimę się przemęczyć a potem będziemy korzystać ze słońca:-)
ja nafaszerowałam się ciastem z bita śmietaną-chodziło za mną od tygodnia

Dostałam wróżbę ;-) Wg mnie nic z niej nie wynika, poza wieloma powtórzeniami i raczej nie znajduję tam niczego na mój temat. Rzeczywiście "wróżka" trafiła ze znakiem zodiaku i prawidłowo oceniła mój wiek wynikający z daty urodzenia. :-D Poza datą 9 lutego nie ma tam nic niezwykłego.
Na końcu Tara próbuje z nas wyciągnąć więcej danych (adres zamieszkania,itd.) oraz pieniądze, które oczywiście jest skłonna zwrócić jeśli się pomyli :sorry:
Liczyłam na coś ciekawszego, kupa bzdur. Chętnie każdemu pokaże ten bełkot i niczego na mój temat nie wywnioskuje...

A ja mam aż 2 pudelka lodów czekoladowo-śmietankowych i waniliowo- wiśniowych typu cherry- i to sa nietknięte pudelka:(

Koncia
- oj ja tez się na te dalsze gierki nie dałam wciągnąć. Ciekawe co mojej siostrez napisze- choc my nadal czekamy...a Ty kiedy albo o której dostałaś od niej email???

Malinka- nie rób smaka pierogami- bo dopiero co je jadła w minionym tygodniu przez 3 dni bo tyle mi mama zrobiła,,,,choć ja bym je mogla jeść codziennie:)

Sprawdziłam pocztę siostry i tez dostała:):) hi hi ciekawe co jej popisała:) poczytam i dam Wam znac:)ha ha:-)

Koncia- jaka masz wpisana kwotę 300zł czy 300euro???????? Bo i ja i siostra mamy kazda inaczej- Ta kwota zaraz z początku tej bombowej wiadomości:) I puki co to ok 10 pierwszych zdań sa takei same:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry