reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hello Marzec 2011

Wpadłam dosłownie na 5 min bo mam dużo do zrobienia jeszcze.Wczoraj cały dzień w rozjazdach,dzisiaj piorę pościele od samego rana bo pogoda pozwala powywieszać na dworze.Ufff mówię wam,nawet nie mam czasu się po tyłku podrapać:-D
Chyba wam nie pisałam po wizycie u dietetyczki... Zaleciła by pozostać na bez laktozowym mleku i mam z nią następne spotkanie we wrześniu kiedy zacznę wprowadzać nowe produkty do diety Jamiego.

To tyle ode mnie,nadrobię was jak znajdę chwilkę.

witam sie
koncia super ze Maksiowi choc na troche wrocil humorek :tak:
pinia zdjecie zdjecie !!! tlum szaleja i chca ujrzec twoj new image :tak:
marcia udanych wypiekow i brawo dla Pawelka i nas oborty codziennie sa cwiczone z plecow na brzuch z brzucha na plecy rzadziej :-(
wierka uroczy avatarek

Ostatnia edycja:
Cześć Kobitki;-)
Kolejny dzień z pamiętnika z gór... Dziś obudziło mnie aż 13 st.C :szok: Wczoraj było lato,a dziś głęboki listopad:crazy: Burza goni burzę. Przed chwilą nawet gradobicie przeszło tuż nad nami. Najpiękniejsze w czasie opadów są góry, szczególnie gdy parują. Mili pewnie wie coś na ten temat:tak:.
Nocka -nawet,nawet-z jedną pobudką o 5.15. Za to w dzień-marudzeeeeeenie....Teraz Anulka śpi,więc mam chwilę czasu żeby Was nadrobić;-). Rano byliśmy na spacerku (pomimo deszczu). Niedaleko jest tu taka mała przystań rowerkowo-kajakowa, więc Jaś miał raj, bo wsiadł sobie do rowerka i udawał,że pływa po wodzie:tak: Nawet zobaczył jedną kaczkę . Potem wróciliśmy do domku. Po chwili obok na lące pojawiła się mała sarenka:-). A potem w burzy pojechaliśmy do centrum i trochę pochodziliśmy, a raczej kryliśmy się pod różnymi dachami:baffled:...

wierka super avatar:-)

Fiffi trzymam kciuki żeby oduczanie łatwo poszło; też niedawno oduczałam Anię zasypiania na moich rękach i udało się;-)

Kika jeśli chodzi o wit. D to my mamy Devikap

reklama
Poszliśmy na zakupy i mi dolało tak, że wszystko mokre miałam. A Pawełek spał sobie w najlepsze pod folią. Zupkę wmucił z takim apetytem dzisiaj i w dodatku tak ładnie, że śliniak był czysty:szok: Teraz znów sobie nyna, a ja idę naszykować jedzonko na przyjazd kumpeli:-)

Do góry