reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie!
Po wczorajszych jazdach noc była spokojna. A dziś okulista i boje się wieczornej powtorki z rozrywki. Teraz karmię Mała, pakujemy sie i jazda na spacer, poki upał jeszcze nie dokucza. Miłego dnia, Kochane!

reklama
Dziendoberek:-)
Dziewuchy gdzie jestescie?wstawac:-Dnie chowac sie po katach:-D
Samotna nocka mineła całkiem fajnie,z jedna pobudka;-)pies wyprowadzony,sniadanko zjedzone,Goska probuje raczkowac na macie,pogoda szykuje sie fajna wiec pewnie zaliczymy spacerek po drugim sniadanku:tak:
Scarletus jak brat blizniak Goski?daje pospac?zabek wyszedł?
Pati jak dziewuchy?Hanka spokojna w nocy?
Bosa i jak w pracy?nowa niania daje rade?a Stelka juz lepiej?
Koncia jak dzis chumor Maksa?
Alamiga,Spring powodzenia&&&&
Katka a jaki masz laktator?nie ma dodatkowej mozliwosci na baterie?

no to zycze wszystkim miłego dnia:-)

Cześć dziewczyny! Podpisuję listę i przypominam swoją osobę ;-)
W weekend byliśmy na weselu znajomych. Gaba nigdy wcześniej nie była bez nas tak długo, na dodatek pierwszy raz pilnowała jej moja mama. Na szczęście histeria była tylko przez 15 minut po naszym wyjściu. Potem już tylko uśmiechy, zabawa i gadanie bez końca :-) Mam nadzieję, że w żłobku też będzie tak dobrze...
Przeczytałam pobieżnie, więc napisze tylko, że mocno trzymam kciuki za wszystkie nasze chorowitki, wizyty u lekarza itd.

Witajcie !
Muszę się pochwalić że dzisiaj była pierwsza noc Kubusia z pobudkami co 3 godziny wow jestem w szoku. mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej. Teraz drzemie sobie ale oczywiscie nie obyło sie od krzyku przed zasnieciem:)Ale wam dobrze na spacerki macie gdzie chodzic a ja mieszkam na wsi i wyobrazcie sobie ze nie mam gdzie isc :D ale chociaz na chwilke do wóźia go wezme:) To życze miłego dzionka i mam nadzieje ze teraz bede sie czesciej oddzywac:)

Dzień dobry
Zajrzałam tu żeby się pochwalić ze dopiero wstałam:-D Wczorajszy dzień prawie cały na dworze także muszę Was ponadrabiac a ze leje jak z cebra to pewnie będę miała więcej czasu

Milego dnia marcjanki

i ja się witam, nocka spokojna ale poranek fatalny, o 6 cyc a po cycu ryk aż do 9, kolejny cyc tak nas spacyfikował, że padłyśmy obie i obudziłyśmy się przed sekundą.. szybko nas spakuje i uciekam na spacer z obawy przed ciągiem dalszym dąsów..

reklama
Do góry