barbra81
Mama Mai
Kurde jaki skwar dziś był! Parę minut zabawy z młodą na macie i lało się ze mnie strumieniami :/ A jutro jeszcze goręcej! Teraz piękna już śpi (od 19ej, więc przewiduję pobudkę ok. 4ej :/), ledwo zdążyliśmy ją wykąpać, dałam jej butlę i padła. No ale w ciągu dnia spała tylko godzinę, resztę czasu pociła się na macie pełzając ile wlezie. Ach, no i pochłonęła cały słoiczek jabłek z dynią na deser 
A jutro wyjazd do teściów, Marcin zajmie się remontem a ja... czymże innym jak nie dzieckiem...
Milej nocy dziewczyny!
julia nie ma co myśleć tylko słuchać lekarza, nie chce pewnie na razie narażać Twojego synka na kolejne problemy z brzuszkiem
alamiqa dobrze, ze wyniki są ok i po operacji oczka zdrowe
malina fajnie, ze rewolucja ruszyła
trzymam kciuki za kolejne postępy
patris kolejne miejsce do spacerów - super; a z Kacpra faktycznie kruszynka
agii trzymam kciuki, żeby synek jadł ładnie z butli, a ty żebyś się spokojnie wybawiła na weselu, zawsze to odskocznia od obowiązków
A jutro wyjazd do teściów, Marcin zajmie się remontem a ja... czymże innym jak nie dzieckiem...
Milej nocy dziewczyny!
julia nie ma co myśleć tylko słuchać lekarza, nie chce pewnie na razie narażać Twojego synka na kolejne problemy z brzuszkiem
alamiqa dobrze, ze wyniki są ok i po operacji oczka zdrowe
malina fajnie, ze rewolucja ruszyła
patris kolejne miejsce do spacerów - super; a z Kacpra faktycznie kruszynka
agii trzymam kciuki, żeby synek jadł ładnie z butli, a ty żebyś się spokojnie wybawiła na weselu, zawsze to odskocznia od obowiązków

I przez ten stres chyba straciłam mleko,bo próbowałam Anię kilka razy przystawiać,a ona tylko wypluwa pierś. Jestem podłamana. Siedzę w cichym domu i tak brakuje mi teraz krzyków i głosu Jasia. Patrzę na jego puste łóżeczko i wyję jak idiotka. Nawet wąchałam jego pościel i piżamkę. Czy ja już zwariowałam??? Normalnie psychicznie nie radzę sobie z tą sytuacją
Noc mam z głowy,choć wiem,że powinnam się trochę przespać żeby jutro jakoś funkcjonować. Ale jak tu spać jak tysiące myśli kotłuje się w mojej głowie? Teraz mam takie wyrzuty,że czasem na niego krzyknęłam, mniej czasu poświęcałam... I znowu wyję...
Teściowie wybyli na 3 tygodnie urlopu, mama mieszka w innym mieście i już wróciła do pracy po wakacjach, siostra na jakichś zlotach młodzieży za granicą no a eM w pracy... Na razie przepadły mi dwie oferty, bo nie dalo rady zgrac sie godzinami :-(