patris29
Mamusia Kacperka :)
Witam dziewczyny :-)Ze spacerku dziś chyba nic nie będzie bo pogoda taka jakaś nie pewna eh , no chyba że później :-). U nas noc całkiem udana :-)chociaż mały znowu mi się obudził o 24 mimo że o 20 zjadł 120 ml mleka zagęszczonego dwiema łyżkami sinlacu i łyżką kaszki , wypił 30 ml mleka i zasnął z powrotem i obudził się koło 4 zjadł i fikał aż zasnął. Nie wiem czemu On się wybudza o tej 24 
Spring nie zwariowałaś to normalna reakcja matki która kocha swoje dziecko , mam nadzieje że jednak udało Ci się przespać i zregenerować siły na dziś no i że Jasiowi już lepiej
Alamiqa dzielne jesteście Obie , biedactwo kochane tyle musi badań przejść ale badania kiedyś się skończą i zostanie sama radość.Super że z oczkami dobrze.Dobrze że teraz możecie trochę odpocząć od badań :-)
Julia no cóż nie pozostaje nic innego jak posłuchać lekarza :-). Ja mam zamiar zacząć powoli wprowadzać gluten jak mały skończy 5 miesięcy a to już za kilka dni , no ale mój mały nie ma problemów z brzuszkiem jak na razie odpukać w nie malowane :-)
Pabella ano pięknie zaczął przybierać , mleko zagęszczane sinlackiem się sprawdziło i małemu smakuje :-). Ja mieszkam na Starym Mieście przy placu targowym na Zielińskiego :-)
Magdzior no widzisz jakich masz super mężczyzn :-)

Spring nie zwariowałaś to normalna reakcja matki która kocha swoje dziecko , mam nadzieje że jednak udało Ci się przespać i zregenerować siły na dziś no i że Jasiowi już lepiej

Alamiqa dzielne jesteście Obie , biedactwo kochane tyle musi badań przejść ale badania kiedyś się skończą i zostanie sama radość.Super że z oczkami dobrze.Dobrze że teraz możecie trochę odpocząć od badań :-)
Julia no cóż nie pozostaje nic innego jak posłuchać lekarza :-). Ja mam zamiar zacząć powoli wprowadzać gluten jak mały skończy 5 miesięcy a to już za kilka dni , no ale mój mały nie ma problemów z brzuszkiem jak na razie odpukać w nie malowane :-)
Pabella ano pięknie zaczął przybierać , mleko zagęszczane sinlackiem się sprawdziło i małemu smakuje :-). Ja mieszkam na Starym Mieście przy placu targowym na Zielińskiego :-)
Magdzior no widzisz jakich masz super mężczyzn :-)
trzeba przeczekac i wyprowadzic ''trzodke'' na spacer;-)
zostało nam 1.5 puszki bebilon 1, sądzę, że po tym przejdziemy na 2, ale chyba muszę skonsultować to z pediatrą? Bo receptę dostanę bez problemu, ale nie wiem czy mogę sama o tym zdecydować? Bo jak młody dobrze rośnie, to chyba wręcz powinnam przejść na 2? Ktoś się orientuje?