reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej :-)

a ja dzisiaj obudzilam sie o 6:15 wyprawic Karola do pracy musialam, nie wcale nie musialam chcialam :-) , bo dzisiaj wczesniej.
Potem padlam jak zabita i obudzilam sie pol godziny temu. Sny mialam jakies powalone, to nawet ich nie opowiadam.

Wczoraj w nagrode, ze nie mam podwyzszonego cukry, wpierniczylam caaala czekolade. Swoja droga, jeszcze nie jadlam takiej dobrej.
Milka Chocolate - Milka Triolade Chocolate

swietna polecam. :-)

Cześć dziewczyny!;-) Moja noc to była totalna tragedia. Wstawałam chyba 10 razy do wc. Brzuch mnie bolał ale tak na biegunke. Gazy straszne i wzdęty brzochol. Stwardniał mi nad ranem koło 4. Nie wiedziałam już co zrobić. Z boku na bok sie wierciłam. Żołądek mnie bolał.....aaaaaa cos mi siadło na żołądku i nie chce wyjść hehe. W końcu po drugiej nospie zasnęłam. Ale żółądem dalej mnie pobolewa. teraz zjem coś lekkiego i popije miętą. Jedziemy z M do szpitala do babci odwiedzić ja bo już dawno nas tam nie było. Później do moich rodziców na chwile. I dzień się skończy;-)
Wczoraj posprzątałam szafke w pokoju. Ale dumna z siebie byłam hehe :-) Jutro reszta.
Polka napisz co to ten Turoń?! bo każda z nas to nurtuje hehehe :-D
Buziolki i miłego dnia!!

Patinka to ja tak mialam wczoraj cały dzien, jezdziło mi w zolądku jak cholera, no i w koncu wyladowalam na IP, prawdopodobnie to wirus rota, lub jelitówka, w kazdym razie cos z jelitami. Chyba cos w powietrzu wisi , jakies wirusy wstretne! Na szczescie dzis juz lepiej sie czuje:tak:

Czarnuszka ja szynke zawsze robie tak, ze w całosci ją solę, pieprzę, posypuję słodką papryką i bazylią, a do srodka wkładam kilka zabków czosnku, wkladam do rekawa do pieczenia i na 2 godz do piekarnika. Wychodzi pyszne mieciutkie miesko, do tego sos do pieczeni z knorra pychotka :)
- ooooooooooooooooooooo mniamusne musi byc...ale nie mam ppiekarnika wiec moge sobie tylko wyobrazić ten pyszny smakkkkkk......:) kiedys napewno zrobie

jak narazie zjadlam bulke z szynka zoltym serem ogorem pomidorem i sosem czosnkowym mmmmmmmiam :))
chyba sie skusze na jeszcze jedna..

Dzis moja mama obchodzi 42 urodziny...:tak:
Pewnie rozpacza hehe

Aguś jak przeczytałam Twojego posta to mi troszke ulzylo :zawstydzona/y: że nie jestem sama i że to pewnie jelitówka. Diete dzisiaj sobie robie i bedzie dobrze. Mięte wypije i później avtivie zjem i może pojdzie hehe bo czuje sie taka strasznie peeeeełna :eek:

jejku a ja nie umiem nawet czuć zapachu sosu czornkowego...bleee M zawsze w knajpach jak jemy pizze albo coś bieze ten sos fuj fuj fuj od razu bym heftowała hehe

reklama
No dziewczynki to zdrówka życzę, trzymajcie się.
Mam Turonia! Znalazłam na googlach:tak:
Czarnuszka sto latek dla mamci:tak::-) Niech nie rozpacza to jeszcze nie tak źle:-) Moja mama ma 52 lata a wygląda na czterdzieści;-):-) No i najważniejsze, że młodo sama się czuje:tak:

Do góry