Witam się i ja:-)
Widzę ze jajecznica na śniadenie dominuje ... u nas też była
Wczoraj byłam na szkole rodzenia-3zajęcia ale średnio mi się podobały

dziś mają być ćwieczenia więc czegos pożytecznego się dowiem może:-) bo jak narazie cała wiedza z netu wystarczyłaby...Niektóre z was na 1wszych zajeciach mają ćwieczenia a tam...hmmm NIC wiec średnio mi się podoba

Dowiedzialam się że dziecko na chwile kładą na brzusiu po porodzie , po czym zabierają je i NIE KĄPIĄ - nowa procedura , tylko zawijają w pieluszki i dopiero daja mamusi na ok2 godz na pocieszenie się nim..troche dziwne bo lepiej chyba jak jest kontakt skóra skóra niż pielucha.
I niestety nowy blok porodowy z 7 salami pojedynczyli i tez prysznic itp otwieraja od 1 kwietnia

Opóznienia sa od 1stycznia potem luty a teraz kwiecień:-(Szkoda bo już myslsm ze sie załapie..chociaz teramin mam na 30 marzec ale wydaje mi się ze wypakuje się szybciej przed terminem
Hehehe ale powiem ze jest jeden plus starej kurtki zimowej...mam krótka sięgająca do pasa i no i oczywiscie tranwaj załadowany na maksa bo wszyscy do Arkadii jadą....a tu miejsce dla cięzarnej od pani ok 50letniej:-) zajebiste uczucie

bo brzusio ledwo miesci sie w starej kurtce