Czarnuszka mojego G tez ciagle nie ma i zastanawiam sie do kogo mialabym dzwonic gdybym wlasnie w tej chwili dostala skurczy,moj pracuje ponad godzine drogi stad,a lekarz natychmiast kazal stawic mi sie w szpitalu bo szybko trzeba cc.
Mam tylko nadzieje ze jakby co to dostane skurczy w nocy.
A ja wlasnie sprzedalam moje dzieci na dwie godziny nauczycielce z polskiej szkoly mojego syna bo ona cztery razy w tygodniu organizuje takie zajecia dla dzieci i jeszcze dodatkowo je uczy,a dzis ekstra zostala moja corka bo zapytala czy ma ochote a ta oczywiscie tak wiec zostala.
A ja ide odpoczac bo potem mam mocne postanowienie remanetntu w domu,tylko czekam na dzieci bo musze zaczac od ich pokoju bo musze wywalic wszystko z ich szaf i jedna szafke im zabrac.Ciekawe czy mi sie top uda i czy moj dzis po pracy jeszcze bedzie mial ochote na skrecanie i przemeblowanie.Jeszcze go nie ma wiec czekam.
A moja tesciowa dzis zadzwonila po decyzje o wozku i powiedzialam jej juz jaki chce to troszke niezadowolon abo on tylko online ale co tam jak nie chce to niech nie kupuje i powiedzialam ze kupujemy razem z fotelikiem wiec niech da tylko czesc bo mowila tylko o wozku,ale tak taniej wychodzi.To powiedziala zeby mnie moja glowa nie bolala bo to jej sprawa ile da.Ok przy starszych niewiele(kocyk)dala wiec co tam.Starszym wozek moja mama kupila wiec teraz jak chce to wolna reka.OK ide dychnac bo potem po maluchy i pozadki mnie czekaja