Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ponoć normalne że tak boli przed porodem ....
hmmm i pampersy też by się przydały, rety ale mam problemy

ehh i nie ma na nich szkoły.. ciekawe od czego to zależy. Bo jak od wychowania przez mamę to kurcze chce "przepis" na wychowanie małego chłopca 
do tego latam do kibelka co chwilę... i jeszcze rano mnie skurcz nogi złapał i do teraz mnie łydka boli...
ciąża trwa o miesiąc za długo!! wnoszę sprzeciw w tej sprawie!!
oj jeszcze 29 dni.....
eh a sa przecież taksówki, no i tata moj też zmotoryzowany...Mnie chrupie jak się przewracam na drugi bokMarti nie tylko Ciebie, mnie tez tam boli, ale juz mi sie nawet o tym nie chce pisacJak wstaje to cos mi ciagle przeskakuje i chrupie... Okropny odglos
![]()

To tezMnie chrupie jak się przewracam na drugi bok![]()

ccaroline jak to jest?? mam termin na 10 marca a Ty na 11 a dzieli nas 2dni z suwaczka
ja jeszcze do niedawna myslalam ze moze końcem lutego urodzę a tewraz coś czuję że jednak przenoszę ciążę![]()
Nie no narzekać zawsze można, oczywiście mam bóle pleców, ciężko mi się schylać, spać itd. ale to takie raczej naturalne dolegliwości ciążowe, nie narzekam na razie na skurcze czy bóle brzucha.kurcze jak czytam o tym że nie macie rzadnych dolegliwości, to zazdroszczę strasznie, aczkolwiek ja staram się nie nażekać, bo nie jest tak żlefunkcjomuję w "miare"normalnie, posprzątam, coś upichne, na spacer pójdę, więc chyba nie jest tak żle...
i nie bolą Was nawet żebra jak siedzicie, bo mnie to po 5 minutach już nasuwająhmmm może to zależy jak dziecko się ułoży i od budowy ciała...
jeju wychodzi na to że tylko mnie to spojenie nawala:-(
myślicie że na USG można zauważyć ewentualnie jakieś nieprawidłowości??bo jak tak to poprosze o zrobienie jutro USG spojenia...

Milego dzionka