reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :)

Dziś też ładny dzionek, chociaż rano wydawało się że nie bedzie tak ładnie.. Dziś mnie coś tchnęło i zrobiłam obiad ;) noo, i musze przyznać że nawet mi wyszedł :) Za to z M znów nieciekawie.. ;/ heh. a mówiłam by nie zachwalać dnia przed zachodem słońca... no ale cóż, zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieje że u Waswszystko w jak najlepszym porządku :) Miłego dnia i buziaki ;)

reklama
Mnie też nic nie boli:confused::confused::confused:, w ogóle jak byłam u gina ostatnio to mi powiedział że rzadko spotyka taką ciążę jak moja tzn, wyniki idealne,dolegliwości niet,komplikacji niet (oprócz tego krwawienia w 5 miesiącu).
Tylko jestem strasznie leniwa:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czasami brak mi sił po prostu.
Aha no i czuje się gruba i nieatrakcyjna:-(:-(:-(

Dziewczyny-ale wy marudzicie...to co będzie na starość:-D
mam nadzieję że nie dożyję starości :-D
tez ostatnio czuję się nieatrakcyjna ...w dodatku mój J w ogóle na mnie uwagi nie zwraca, spimy w osobnych pokojach...wczoraj chciałam aby spał ze mną bo mi smutno to uciekł do drugiego pokoju :-( ech...jak do nich nic nie dociera...akurat teraz jak jest najbardziej potrzebny to nie moge na nic liczyć :no:

Mnie też to spojenie strasznie boli, czasem wolę nie siadać, żebym wstawać nie musiała, ale to podobno od tego, że główka dziecka wstawia się w kanał rodny i rozciąga więzadła miednicy. To chyba oznacza, że dzidzia się szykuje do wyjścia:tak:

czesc mam pytanko do was moje kochane ;-)

skoro sie nudzicie... :-p;-) moze mi ktoras powiedziec cos na temat mpjego dzisiejszego testu owulacyjnego bo zrobilam i w sumie wyszla mi greska druga ale ciut slabsza od kontrolnej.. czy moze to oznaczac ze za 3 dni gdzie owu bedzie ?? jtro powtorze jeszcze i po jutrze ale chcialabym sie zapytac czy ktos tak mial podobnie kiedys jak je stosowal :tak:

a oto fotka :
w rzeczywistosi troche mocniej ja widac niz na fotce ale nie jest az taka gruba jak ta kontrolna

- Swięte słowa :)) ja czasem tez przymykam oko na rozne sprawy...bo inaczej bysmy sie pozabijali...no chyba ze juz przegina to jest wojna!! Ja poprostu mysle ze jak my pojdziemy na swoje to bedzie jak w niebie...jak wtedy kiedy mieszkalismy sami :-p

- Ale brzucholllll w awatarze!!!!!!!!!!!!!!!:szok: jejcia sliczniutka piłka!!!! Moj tez w pracy i to caly dzien...jak zwykle:baffled: niestety smierci sie nie wybiera :cool:

hehehe Nio troszke..brzuszystko jest...i do tego musze go nosic:baffled::szok:

Witajcie;)

zamierzam czesciej bywac u was na watku....ale od wczoraj stronek namłucilscie...

Ja sie czyta wasze opisy z sytulacjami z partnerami i z rodzinka...to az sie plakac chce ze tacy porafa byc najblizsci....:-(:-(:-(

Ja to jednak Mam dobrze...a dawniej tego nie docenialam.....Na meza nie mam co narzekac bo zadko pije...palic nie pali...a do tego naprwde jest pomocny.....w ciazy i przed ciaza....nawet jak marudze mu i wogole to i tak jest kochany....:-D

a co do rodzicow i tesciow...to Na nich tez nie mam co narzekac pomagaja jak moga...a i zeczy dla Wnusi tez kupuja....

A wy dziewczynyki prosze sie nie spieszyc na porodoweczke....bo widze ze juz 1 oznaki sa...skurcze.....

ja dzis czuje sie siwietnie moge gory przenosci.....

idziemy na 14.30 na rodzinny obiadek wiec sie szykuje..

Milej niedzieli.....

spoko ;-) niby jak zerkalam na necie i pytalam kolezanek na poronieniu to jeszcze ciensze albow cale nie oznaczaja ze owu ni ejest tuz tuz ale wiecie wole sie upewnic jak ktos mial moze bede miala podobnie :-) nie chce sie napawac nadzieja zbytnio ale mam juz 35 dzien cyklu a owu jeszcze nie miaalm (monitoringi) wiec moze akurat jak kiedys antos powstal owu byla po dwoch tygodniach po planowanym @ :-)

a jak tam wogole si eczujecie ?? mamuski dwie rozpakowane oby olejne sie rozpakowaly po 38 tc a nie wczesniej nununu :-)

czesc mam pytanko do was moje kochane ;-)

skoro sie nudzicie... :-p;-) moze mi ktoras powiedziec cos na temat mpjego dzisiejszego testu owulacyjnego bo zrobilam i w sumie wyszla mi greska druga ale ciut slabsza od kontrolnej.. czy moze to oznaczac ze za 3 dni gdzie owu bedzie ?? jtro powtorze jeszcze i po jutrze ale chcialabym sie zapytac czy ktos tak mial podobnie kiedys jak je stosowal :tak:

a oto fotka :
w rzeczywistosi troche mocniej ja widac niz na fotce ale nie jest az taka gruba jak ta kontrolna

ja robiłam te testy i owu miała być ponoć jak dwie mocno równo grube kreski to za trzy dni jakoś, ale mi 6 dni takie grube wychodziły , ja bym tym testą nie wierzyła zbytnio, bo pomimo wyrzutu LH moze nie dojść do owu , na usg niby w dniu owu nie było i tak dojrzałego pęcherzyka mimo testu pozytywnego :-(

gin kazała poprostu seksik co 2 dzień , odpowiednie pozycje i ciąża odrazu :tak:

i dodam jeszcze że niby owulacji nie miałam....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja poza wczorajszymi skurczami to odpukac czuje sie superowo. Juz nie mogie sie gina doczekac a jeszcze tydzien. Jakos poddenerwowana jestem czy wszysto ok...miejmy nadzieje..
ja juz po sesji w szkole i odpoczynek :) jedynie co to tylko wpsy za tydzien :)

:-DDziś cos mega słodkiego za mna chodzi i nie wiem co bym tu wciągneła....

Piekna pogoda aczkolwiek juz mam dosc sniegów, chce wiosne!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry