Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanko, własnie odebrałam wynik GBS i jest ujemny, robila mi go moja lekarka 2 tyg temu. Czy te bakterie mogą mi sie jeszcze do porodu jakos pojawić czy moge juz byc spokojna i sie nie martwić o to GBS? Pytam bo juz kilka razy o tym pisalyscie i niektore sie obawiaja zeby to swinstwo do porodu sie jeszcze przybłąkało!
Czytam Was regularnie ale mniej się udzielam, przeważnie wtedy gdy mam jakies pytanie.
Gratuluje rozpakowanym marcóweczkom i obawiam sie że na końcu zostanę sama i nie bede miała kogo podczytywać na tym wątku![]()

jeśli chodzi o wynik GBS, to zalezy od szpitala jak go interpretuje. W szpitalu, w którym będę rodzić ja to i tak rutynowo każdej pacjentce nowo przyjętej pobierają wymaz. Robia to aby zabezpieczyc siebie- czyt. personel porodówki, przed niechcianymi bakteriami u dzieci, że niby jak cos to dziecko zaraziło sie od matki a nie od personelu.
kobiety, zaraz mnie szlag jasny trafi
nie dość, że latam z tymi papierami do kredytu, to zgadnijcie, jaki prezent dostałam na Dzień Kobiet od M w południe
odłączyli nam prąd, bo M płacąc rachunki ominął styczniowy
BOŻE TO JUŻ DRUGI RAZ!!!!! (wcześniej za jakąś 15 złotową niedopłatę)
JA TEGO JEŁOPA KILNĘ NORMALNIE
alzheimera ma czy co?
siedzę u mamy i się nie przyznaję, bo wstyd, wiocha i patologia normalnie
a co najlepsze, prąd włączą, ale juro, bo pracowali do 14.00 (jeszcze się musiałam z durnym i wrednym babskiem użerać, bo skomentowała złośliwie, że rachunków się pilnuje)
no rację miała, ale i tak nasłałam na nią myszy
tak wiec wieczorem nie zajrzę, czeka mnie za to zajebisty wieczór przy świecach i rozmrażającej się lodówce
a pisałaś adelina, że nudno
kaaha - na te dziąsła kup sobie szałwię i płucz często
peperka - trzymam kciuki, żeby Maluch był spokojniejszy, nie zamartwiaj się
ccaroline85 - śliczne kwiatki, a jaki M kochany
mysza m – nie smuć się, na pewno M sobie o Dniu Kobiet przypomni, no i pomyśl, że niedługo będziesz miała obok siebie Szkraba![]()

No własnie Hankok tez tak ma. Najgorsze ze nawet jak jej sie uda te gazy uwolnic to sie budzi i juz bez cyca nie zasnie wiec ciagle mam ja przyssaną.Koza, moja też bąki puszcza takie, że się przy tym budzi
ale zanim puści, to pręży się, stęka i widać, że ją boli
robimy jje masaż brzuszka- palcem na około pępka i pomaga![]()

Własnie myslalam nad tym ale pediatra powiedziala ze to nie działa 
Miałam podobnie jak ty. Z tym, że u mnie hemoglobina utrzymywała się cały czas na poziomie 11,3-11,5 i brałam żelazo co 2-3 dni, a czasami miałam większe przerwy. Wiem co to problemy z kibelkiem i hemoroidami, bo przy pierwszej ciąży to nie wiedziałam czy tyłek mnie boli od porodu czy od tych hemoroidów. Okazało sie, ze od tego drugiego. Dlatego teraz przestałam sie tak faszerować tym żelazem i biegam do kibelka nawet 2 razy dziennie, a hemoroidów brak.no powiem niech mi spr co tam sie dzieje...zaczelam brac zelazo i wiedzialam ze tak bedzie ze bede prosic sie o spotkanie z kibelkiem..ehhhh to jedyne co mi dokucza w ciazy..
Kochana to czeka was romantyczny wieczór
Marcóweczki Gosia, bonus i gratisurodziła bliźniaczkiwstawiła zdjęcie na nk
może niedługo do nas zaglądnie
![]()

ona to dopiero będzie miała wszystko wywrócone do góry nogami przy dwójce maluchów
.......zaglądała na BB ale na forum bliźniaków https://www.babyboom.pl/forum/mamus...izniacza-cz-ii-34944/index47.html#post5122202
) a potem zawieźć swojej mamie kwiatka. Jakieś delikatne skurczyki mnie łapią ale nic konkretnego