Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co ja mam powiedzieć???a rzeczywiscie Mcgoski dzisiaj nie widac...tez pewnie rodzikazda urodzi tylko ja nie..moze do wrzesnia bede czekac
![]()
Dzisiaj mój termin, a u mnie cisza!!
no....a ja myslalam ze w drugiej ciazy to szybko poleci...dupa jasia://
Dawida urodziłam w skończonym 39 tc, a jak było u Ciebie adelina?O kurde fiolkowa juz rodzi,z tego co pisala nie miala żadnych objawówmasakra!!
Gaba oj to u CIebie tez juz niedlugo się zacznie!!!!
Boże chyba tutaj sama zostanę!!!!
A mcgosia cos sie nie odzywa moze rodzi![]()
a rzeczywiscie Mcgoski dzisiaj nie widac...tez pewnie rodzikazda urodzi tylko ja nie..moze do wrzesnia bede czekac
![]()

, chociaż - jak stwierdziła - z porodem to jak z wojną - nigdy nie wiadomo, kiedy się zacznie

brawo !dosyć, ze bielizna jest to jeszcze zadbane ogrody i szponki pomalowane ... to sie nazywa zadbana kobieta w ciąży ... i do tego jaka wysportowana heheh - wiem co mówię, przedwczoraj modelowałam sobie fryzurkę na małej oraz pedicure robiłam. Mój Miły ze zdziwieniem zapytał "sama sobie pomalowałaś?" a ja "nie, kosmetyczka wyszła przed sekundą"
![]()

Mag a skąd ta baba wie w jakich majtach się przychodzi? Przecież i tak je ściągasz hihi. Ale lekarka, co za pomysły?
Ugotuję sobie zaraz pierogi ruskie ale z paczki, i mam trochę zupy od wczoraj także mi to wystarzy, a mąz dzisiaj w Bydgoszczy i Toruniu, to coś tam sobie zje.

ja zeszlej zimy mieszkalam jeszcze w chamonix mont blanc..wiec wyobraz sobie ze ledwo przezylam tegoroczny sezon..niedosyc ze z daleka od wszystkich, od Alp..to jeszcze w gdańsku...:///..moglabym chyba sobie jedynie na biegówkach po ulicach popierniczac:d

dzięki dziewczyny za pamięc i troskę hahaha... jeszcze nie rodzę...ale i moich objawó też nie opiszę zeby nie zapeszyć....
byliśmy na zakupach ze znajomym - w prezencie sprawił nam Nianię Elektroniczną...później posiedzieliśmy trochę u nas aż w końcu wybraliśmy sie do niedawno otwartej knajpki na "praską bułkę z pieczarkami" - chłopaki w sumie mnie wyciagnęli bo chcą abym urodziła w końcu hihihi
jednak melduję się 2w1
fiołkowa trzymam kciuki...
już nie będę powtarzać jaki ten świat jest niesprawiedliwy echhhhhhhh...
Ale skoro nie chcesz zapeszać trzymam kciuki!! Ja jade już 5 paczkę 2-5 kg pampers i bella i jak na razie to będę jeszcze te używała bo 3-6 są zbyt duże mimo że mała ma ponad 3 tygodnie!Dolaczam sie do pytania o pieluszki i jaki rozmiar uzywacie? Narazie mam tylko 2 paczki 2-5kg i nie wiem czy nastepne kupic juz 3-6kg czy dalej 2-5kg czy narazie poczekac i zobaczyc jak malutka bedzie rosla......
W nocy do 3 a w dzień to zależy ile kupek wpadnie ale okołoDziewczyny a ile pieluszek jednorazowych wam schodzi?
6-7
ale jutro ide na uczelnie wiec slabo...;-) ale jak sobie przypominam, na porodówke trafilam z mega skurczami, regularnymi, takimi ze nie mialam sily stac podczas skurczu, mowic i krzyczec juz chcialam..a sie okazalo ze rozwarcie nie teges..znaczy minimalne jakies:// to niech mnie zlapia chociaz skurcze....Juz musze to miec za soba bo 27 mam na uczelni wazny dzien no i musze byc..a tu mi sie plany pomalu krzyzuja..
ach ta córka moja...