reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dronka a ja zawsze myslalam ze data z OM jest bardziej dokladna, jednak cale zycie czlowiek sie uczy.

trzeba byc odwaznym zeby rodzic w domu, ja tam chyba wole szpital.

reklama
ja też ostatnio za bardzo sie objadam... już myślę o jakiejś kanapce...no ale może jeszcze z 30min się wstrzymam...boję sie na wagę stanąć... :dry:
do tego też mam myśli, że jak to taka objedzona na porodówkę echh

J pojechał na wezwanie bo akurat w tym tyg ma dyżur - to ja z nudów robię farsz na kulebiaka hehe... a jutro z rana jeśli mi się będzie chciało to biszkopta upiekę i przełożę masą bo jutro mamy gości no i w niedziele moja rodzinka przyjeżdża... mama to pewnie z tydzień zostanie:tak::-D:-D:-D

właśnie poczytałam kwietniówki - no cóż fajnie się cofnąć:-D, biedne dziewczyny już nie mogą się doczekać :tak:, no i nas podczytują :-D a szczególnie opowieści z porodówki :-D

heheh...tak jak my czytałyśmy styczniówki i lutówki:-D:-D:-D

Ja wg OM termin mam na jutro ale jednak 1usg prawde ci powie i troche mi zostało :-):-):-)

Właśnie teściu przyniósł rurki z kremem :cool2:pyyycha :-D oj nie wiem czy zostawie dla M bo córci smakują :-D:-D

hmm...masz ich jeszcze trochę:sorry2:...prześlij;-)

Dziewczyny mi ten czop cały czas odchodzi i coraz więcej krwi, tzn. nie tak dużo parę kapek, nie wiem czy tak powinnno być,myślałam że raz odejdzie i już, no i pozatym jednak figi mam wilgotne więc nie wiem czy to jednak nie wody

Gaba mnie sie wydaje ze to juz zaczyna, bo jesli masz krew i sluz to znaczy ze szyjka sie skraca... cos sie tam dzieje :) trzymam mocno kciuki.

Dobry wieczor !!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj wyszlismy po poludniu
maly mial zoltaczke i troszke sie naswietlalismy pod lampa.
Jest moim najwiekszym cudenkiem!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie razem z Sebim :)

W domu haos jeszcze nie ogarniam, chociaz przyznam ze maly jest aniołkiem!! wogole nie płacze , ciagle spi czorcik jeden.

Tak go kocham ze nie da sie opisac.

Napisze jak moj porod jak znajde dluzsza chwilke. Chociaz porod byl szybki i milion razy lżejszy od pierwszego, to jest co pisac hehe :))

reklama
Dobry wieczor !!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj wyszlismy po poludniu
maly mial zoltaczke i troszke sie naswietlalismy pod lampa.
Jest moim najwiekszym cudenkiem!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie razem z Sebim :)

W domu haos jeszcze nie ogarniam, chociaz przyznam ze maly jest aniołkiem!! wogole nie płacze , ciagle spi czorcik jeden.

Tak go kocham ze nie da sie opisac.

Napisze jak moj porod jak znajde dluzsza chwilke. Chociaz porod byl szybki i milion razy lżejszy od pierwszego, to jest co pisac hehe :))

Kochana witamy :) czekamy na opowieść, zdjęcia i napisz jak starszy braciszek zareagował :)

Do góry