Czesc brzuszki!
Matko jaki mialam masakryczny poranek... ból zęba....,wiexcej chyba dodawac nie musze...narazie odpukac odpuscilo, popoludniu
wizyta u dentysty, dzwonilam do mojego szpitala zapytac co moge wziasc na bol zeba, powiedzieli ze albo dwa apapy albo ketonal!!!naraziem odpuscilo wiec nic nie wzielam, moze wytrzymam do 17.
Blueberry jak ja Ci zazdroszcze takiego szybkiego porodu, tez bym trak chciala ale ja pierworodka wiec pewnie spanikuje i za szybko sie zjawie w szpitalu
Któas z was pisala o odejsciu wod, fakt nie kazdej odchodza, mojej mamie i przy mnie i przy siostrze nie odeszły wody..
Marry kurczak wieokanocny moze nie, raczej wróbel ( nazwisko w koncu zobowiazuje heheh )
No i fiołkowa pewnie juz rozpakowana

) fajnie
Czarnuszka super ze jestescie w domku, wyobrazam sobie jak oszalas na punkcie krystianka

)))
A ja wlasnie zaraz zabieram sie za dalsze sprzatanie, okna umyte, firanki powieszone, jedynie w sypialni musze jeszcze zmienic, włąsnie sie szyje nowa

))
Ja juz dostalam skierowanie do szpitala, 30.03 mam sie pokazac w szpitalu i na konsultacji z anestezjologiem w razie ewentualnego zienczulenia, no i musze zrobic ukłąd krzepniecia, bo bez tego ZZO nie przejdzie
Mam wogole taki przypływ energii ostatnio ze szok, za tydzien mam urodzinki, mialam nadzieje ze mała zxrobi mi prezencik ale gin to raczej wykluczyl....\zobaczymy

)
Jutro jedziemy po wózio, nie moge sie doczekac, tylko wózia nam jeszcze brakuje

)
Gosia a Ty jeszcze nie na porodowce ..???
Młoda mamuśka dasz rade, przaynajmniej juz wiesz ze w poniedzialek bedziesz tulić córcie, ominie cie to czekanie i szukanie objawów porodu

)