Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i że gin nie taka straszna jak słuchy chodziły
super że już jesteście w domkuAle cisza i spokój na naszym forum, coraz nas mniej w dwupakachTak się zastanawiam, kto został "przeterminowany" tylko ja i mcgosia83??
poza tym objawów brak:-( Mam nadzieję że weźmie mnie jakoś niespodziewanie bo wszystkie zwiastuny ucichły. Nie odzywałam się bo starałam się robić jak najwięcej sprzątać, odkurzać (nawet dźwigałam odkurzacz ;-)), ubraliśmy z M łóżeczko, wychodziłam z domu na długie spacery (choć ciężko), zmolestowałam męża
i co i wielkaaa dupaaa, także z tego co widzę chyba zostałyśmy we trzy z tak upartymi dzieciaczkami. Najlepiej by było jakby nas wzięło w jednym dniu, przynajmniej żadnej nie będzie przykro
Bo jak tak czytam o kolejnych dziewczynach w 38 t jak lecą jedna po drugiej na porodówkę to oczywiście cieszę się ich szczęściem ale też cholernie zazdroszczę.

Ach no tak zapomniałam o TobięHej, jeszcze ja przeterminowana bo mój terminowy czas już właśnie mija. A nie sądzę żebym jako pierworódka urodziła w 2hpoza tym objawów brak:-( Mam nadzieję że weźmie mnie jakoś niespodziewanie bo wszystkie zwiastuny ucichły. Nie odzywałam się bo starałam się robić jak najwięcej sprzątać, odkurzać (nawet dźwigałam odkurzacz ;-)), ubraliśmy z M łóżeczko, wychodziłam z domu na długie spacery (choć ciężko), zmolestowałam męża
i co i wielkaaa dupaaa, także z tego co widzę chyba zostałyśmy we trzy z tak upartymi dzieciaczkami. Najlepiej by było jakby nas wzięło w jednym dniu, przynajmniej żadnej nie będzie przykro
Bo jak tak czytam o kolejnych dziewczynach w 38 t jak lecą jedna po drugiej na porodówkę to oczywiście cieszę się ich szczęściem ale też cholernie zazdroszczę.
Czarnuszka Witaj, super że u Ciebie wszystko dobrze i że malutki zdrowiutki. GRATULUJE! Co tu dużo mówić Tobie też cholernie zazdroszczę![]()
Teraz to się tak czuję jakbym miała jeszcze chodzić i chodzić w tej ciąży. Końca nie widać.
No to się trochę wyżaliłam na sam koniec dnia. ;-)
Może moje dziecko się w końcu zlituje nad biedną, utrudzoną matką.;-)

A mój drugi suwaczek ma fajny napis, szkoda tylko że się nie sprawdził.
Pozostaje nam czekaćmam nadzieję, że nie długo
Uciekam spać, MIŁEJ NOCKI
![]()
Na pocieszenie, to już na pewno jedna z ostatnich nocek bez maleństwa :-)

Ale jeszcze duzo firm do przetestowania wiec moze trafie na idealne
teraz będę testować hipp.
W szpitalu zaleczyłam ale ostatnio Hanki strasznie mi długo męczy cyce (prawdopodobnie kryzys laktacyjny) i znowu boli jak diabli :-( Po 2 godzinach z przyssanym glonojadem mam wrazenie ze mnie ciachaja żyletką :-( No jakos to trzeba przetrwac...