reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam sie bezobjawowo jak zwykle :-D

Dziewcyzny - wy macie na suwaczkach ustawiony temin wg OM czy USG? Jakbym miala wg USG t bylabym tez jzu przeterminowana o 3 dni...
No ale wolalam sie zabezpeiczyc i trzymac sie tego wg OM...

gaba moze pojechala na porodowke... chyab bedzie nastepna.:sorry2:

kingusi1991 nie bylo wczoraj wiec pewnie tez juz z coreczka jest :-)

A mi M zaproponowal bieganie po schodach z siatami i plecakiem :-D Ech... a czas leci...:dry:

reklama
dopiero od 20 i 21 ma byc ocieplenie gwałtowne...oby...
kurcze a było juz tak fajowo a tu dzisiaj znowu szaro buro...

Mnie ciągle na @ brzusio pobolewa wczoraj miałam małe skurczyki ale luuuuz :)
Nas w dwupaku coraz mniej...
Chce juz byc po wszystkim. Muszę powiedzieć, ze im blizej konca tym cykor mnie opuszcza:D

Ostatnia edycja:
no to ładnie - dwie kolejne już "po" ...fiołkowa się chyba trochę namęczyła bo pojechała chyba po 16 a po 22 urodziła synka.

ja siedzę jak na szpilkach przed tą wizytą w szpitalu... boję się ze mnie z kwitkiem odeślą bo jestem dopiero 2dni po terminie...no ale jak nie ma mojego gina to co zrobić? zresztą jak wczoraj pisałam objawy miałam, więc będę się na nie powoływać. :-D

za jakąś godzinkę wyjdziemy... a teraz będę się stresować aż do wyjścia hehe:sorry2:

a propos samochodów... kolega wczoraj tak chciał mi pomóc w przyspieszeniu porodu, że jadąc z nim na zakupy BMW - na prostej drodze wciskał gaz do dechy :-D...zajebiste uczucie... ale bardziej mnie to podnieciło niż wywołało jakieś objawy porodu... :-D:-D:-D no ale jak tak kilka razy zrobił to z deka mi się niedobrze zrobiło hihihi

ja moze nie krzyczalam ze 2 beda lepsze, ale moj synek (3200) od poczatku uzywal wl;asnie 2 i byly dobre :-) Moze niemieckie sa nieco mniejsze???? Albo mial wielki zadek :-D

Witam,

Nadal 2 w 1:dry: Ja mam suwaczek ustawiony według OM według USG to powinnam już w końcówce lutego, a później 5 marca być po, ponieważ mały zawsze o jakieś 2 tyg. był do przodu rozmiarowo. Na pewno tak zostało więc skoro miesiąc temu u gin miał ok. 3600 a dzień później w szpitalu ok. 3200 ( tolerancja błędu), to ile ma teraz:confused::szok:

ja cykora miałam długo długo a teraz jak sie marcówki zoaczeły rozpakowywac to odeszło hehe...nie ma odwrotu:)))) juz mnie brzusio męczy trosze i chętnie bym juz sie rozpakowała. :)

moja sis jak urodziła mała to sie zdziwiła bo 400 gram mniej wazyla niz mowilo usg. USG przekłamuje troszke
ajentka myslalam, ze ty juz po ;p

reklama
Boże ja dzisiaj przezylam okropną noc !!! myslałam,ze rodzę.Bol jak na @ ,zimne poty,brzuch twardy jak kamień.No masakra ale jakoś dałam rade.Teraz juz wszystko ok.Zaraz lece do miasta.

A co do powrotu zimy to na slasku,niezle sniegu napadało! i tempka na minusie.Więc nie ciekawie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry