reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dla mojej juz "1" przy male. Jeszcze dzis dokonczymy paczke bo mamy i przechodzimy na "2". Jedynki jej sie na nozkach odciskaja mocno. No ale Mloda jest pyza :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się tak wymieniłam z Fiołkową..i urodziła przede mną:)
Dziewczyny właśnie w panoramie mówili,że zima jeszcze nie odpuściła i nadal ma padać:(To nie w porządku bo jak tu z maleństwami spacerować na wiosnę?

Coś mi się zdaje, że nasze maluszki szybko połapały się jaka pogoda....i czekają na wiosnę:baffled:...no trzeba im teraz przetłumaczyć, że przez pierwszy tydzień lub dwa i tak posiedzą w domku, więc jak teraz wyskoczą to załapią się na to ocieplenie;-):tak::tak::tak:

Dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam sie bezobjawowo jak zwykle :-D

Dziewcyzny - wy macie na suwaczkach ustawiony temin wg OM czy USG? Jakbym miala wg USG t bylabym tez jzu przeterminowana o 3 dni...
No ale wolalam sie zabezpeiczyc i trzymac sie tego wg OM..
A mi M zaproponowal bieganie po schodach z siatami i plecakiem :-D Ech... a czas leci...:dry:

Ja mam według OM...bo wdł. pierwszego USG ciąża wychodziła mniej więcej tydzień młodsza:baffled:

dopiero od 20 i 21 ma byc ocieplenie gwałtowne...oby...
kurcze a było juz tak fajowo a tu dzisiaj znowu szaro buro...

Mnie ciągle na @ brzusio pobolewa wczoraj miałam małe skurczyki ale luuuuz :)
Nas w dwupaku coraz mniej...
Chce juz byc po wszystkim. Muszę powiedzieć, ze im blizej konca tym cykor mnie opuszcza:D

Ja też....i zaczynało boleć jak na @...ale dobrze, że mężowi nic nie mówiłam, bo by całą noc nie spał...a to przeszło:wściekła/y:

no to ładnie - dwie kolejne już "po" ...fiołkowa się chyba trochę namęczyła bo pojechała chyba po 16 a po 22 urodziła synka.

ja siedzę jak na szpilkach przed tą wizytą w szpitalu... boję się ze mnie z kwitkiem odeślą bo jestem dopiero 2dni po terminie...no ale jak nie ma mojego gina to co zrobić? zresztą jak wczoraj pisałam objawy miałam, więc będę się na nie powoływać. :-D

za jakąś godzinkę wyjdziemy... a teraz będę się stresować aż do wyjścia hehe:sorry2:

a propos samochodów... kolega wczoraj tak chciał mi pomóc w przyspieszeniu porodu, że jadąc z nim na zakupy BMW - na prostej drodze wciskał gaz do dechy :-D...zajebiste uczucie... ale bardziej mnie to podnieciło niż wywołało jakieś objawy porodu... :-D:-D:-D no ale jak tak kilka razy zrobił to z deka mi się niedobrze zrobiło hihihi

Trzymam kciuki:tak: niezły kolega....na wszelki wypadek unikaj jazdy z nim samochodem jak już się zacznie;-);-)

ja cykora miałam długo długo a teraz jak sie marcówki zoaczeły rozpakowywac to odeszło hehe...nie ma odwrotu:)))) juz mnie brzusio męczy trosze i chętnie bym juz sie rozpakowała. :)

moja sis jak urodziła mała to sie zdziwiła bo 400 gram mniej wazyla niz mowilo usg. USG przekłamuje troszke
ajentka myslalam, ze ty juz po ;p

Heh, ja też jeszcze kilka dni temu myślałam że będę już po.:tak: Weszłam na lutówki i tam to dopiero się zdziwiłam ile dziewczyn urodziło w 41 a nawet 42t:szok: No nic, trzeba cierpliwie czekać. Jak ubieraliśmy z M łóżeczko to tak mu się spodobało, że stwierdził że on już się nie może doczekać i mi małego wyciśnie:-D Heh, gdyby to tak szło.:cool2:

Bry,
ajentka ja myślałam, że się już rozpakowałaś, wczoraj cały dzień nie widziałam Cię na BB, a tu proszę jeszcze nas nie opuszczasz:tak:
ja miałam jakieś koszmarne sny całą noc, więc jestem śnięta, zreszta pogoda jest taka, że tylko spać:dry:
A mi dziś stuknął skończony 38 tydzień i dalej nic, pewnie urodzę wg terminu z usg w wielki czwartek brrrr:shocked2:

Jak ubieraliśmy z M łóżeczko to tak mu się spodobało, że stwierdził że on już się nie może doczekać i mi małego wyciśnie:-D Heh, gdyby to tak szło.:cool2:

Ale Ci zazdroszczę :tak:, też bym chętnie ubrała łóżeczko wszystko niby przygotowane -aby wynieść z naszego pokoju komodę i wnieść łóżeczko ;-)i go ubrać ale moj M stwierdził że zrobi wszystko jak bedę w szpitalu :tak: i nie chce słyszeć o innej opcji :blink:- fajna będzie niespodzianka bo wiem że dopracuje wszystko na medal ale juz nie moge sie doczekac.
Dobra ja wylaczam kompa bo jak tak dalej pojdzie to przesiedze caly dzien :-D:szok:.

reklama
Do góry