Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Da sie to tak poukładac zeby wszystko zrobic, a jesli obiad czasami ugotuje dopiero jak wroci Małż z pracy to przeciez sie nic nie stanie. I to tez chyba po czesci kwestia nastawienia- ja myslałam ze bedzie masakra wiec sie mile zaskoczyłam
Ale faktem jest ze nie wyobrazam sobie zebym tylko ja musiała sie ciagle zajmować małą jak małzon jest w domu
I dziewczyny to zaden argument ze facet nie wstaje w nocy bo do pracy musi isc. A Wy to za przeproszeniem w domu tylko śpicie w ciagu dnia? 
M chce mnie odciazyc, zreszta widzi jaka czasami jestem zmeczona, wiec jak wraca z pracy to zjada obiad i dalej z Franko na spacer idzie na 2 godziny, wiec mam spokoj
Co do kapieli, to ja ani razu nie kapalam Franko
zawsze robi to M, ja to glownie jestem do karmienia
no i w ciagu dnia zajmuje sie Malym, a jak mam czas to tylko zalezy od Malego czasem az sie nudze, a czasem nic nie moge zrobic
W nocy generalnie ja wstaje do Franko, bo karmie cycem to do czego mialby mi sie niby M przydac;-) jedno przewijanie w nocy robie ja a jedno M