Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

To dziwne z tym paszportem, ze spelniali wszystkie kryteria, a i tak im odrzuciliTabasia- ja juz wysłałam aplikację w zeszłym tygodniu, też passport express, niby 10 dni, wiec zobaczymy. a jak nie dadzą, to jedziemy do dublina :/ moim znajomym nie dali, mimo, że spełniali warunki.
wczoraj znowu dyskusja o domu... dziś może się przejdę przy okazji spaceru i obejrzę ten jeden, który mnie zainteresował, co to za okolica w ogóle i jak te domy wyglądają...
u nas mierzą dzieci na takiej macie z podziałką. niby za każdym razem Olcia jest dłuższa, więc może mierza dobrze
moje dziecie tez jakies marudne dziś, tzn na skraju dobrego humoru i płaczu, znace to?? niby ok, ale niechby jakiś drobiazg nie tak, to lament. pospała mi od 6ej rano 20 minut.
Do Dublina nie usmiecha mi sie dymac 
Z jednej strony bym chciala, z drugiej sie boje, nie wiesz jak to bedzie, jacy sasiedzi itd. a jak bedziemy zalowac?
Osiedle jest fajne i do miasta 5 minut blizej niz teraz mamy
I mam tam kumpele z dzieckiem. Mowi, ze jej sie dobrze mieszka... Echhhh, decyzje i dylematy z nimi zwiazane...
ale ogolnie nie lubi na brzuszku lezec...ale staram sie pare razy chociaz na pare min ja kłasc:-)
boshe nie sadziulam ze tak bede sie cieszyc jak uslysze !! nie zastapione chwile...a od paru dni usmiecha sie juz do nas i to nie bezwarunkowo - tylko oddaje usmiechy!! co za wspaniale uczucie ze dziecko sie rozwija i jest coraz bardziej kumate

szok taki skok z 2 do 6 godzin:-) ale srednio 2 razy je w nocy co 4 godziny;-)Fajnie nie jestMusze zadzwonic do moich, bo w PL straszne powodzie u nas w malopolsce bardzo zle :-(
W większości miejsc alarmy przeciwpowodziowe. U mnie rzeka jest już bardzo, bardzo wysoko, a płynie jakieś 300 m od mojego bloku
moj Pawel spi 4 h. a zasypia okolo 20-21 :-)Moja Ola to mocna kobitka i tez juz dlugo trzyma glowke w gorze![]()
Dziewczyny ile godzinek Wasze pociechy spia w nocy bez jedzenia i o ktorej godzinie zasypiaja?
Kubek zasypia pomiędzy 20.30 a 21.30 i śpi mniej więcej do 4 rano, ale czasem uda mu się zrobić mi niespodziankę w okolicach 2;-) A potem wytrzymuje gdzieś do 6.30.Moja Ola to mocna kobitka i tez juz dlugo trzyma glowke w gorze![]()
Dziewczyny ile godzinek Wasze pociechy spia w nocy bez jedzenia i o ktorej godzinie zasypiaja?
o kurczeFajnie nie jestW większości miejsc alarmy przeciwpowodziowe. U mnie rzeka jest już bardzo, bardzo wysoko, a płynie jakieś 300 m od mojego bloku
![]()
fatalnie, a najgorsze to prognozy, mowia, ze jeszcze kilka dni tak ma byc :-(OD srody ma byc juz bezdeszczowo i po 20 stopni.Akurat na chrziny malego ma byc pogoda bo chrzicmy w niedziele.Czyzbymy byla pierwsza z marcówke ktora robi chrzciny?o kurczefatalnie, a najgorsze to prognozy, mowia, ze jeszcze kilka dni tak ma byc :-(