mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Fajna sprawa ta chusta, też myślałam o kupnie, ale dostałam w prezencie nosidełko, ale i tak z niego nie korzystam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny te co karmia piersia: dajecie jeszcze wit. D?? bo ja od 2 tyg nie ze wzgledu na slonko - tak pediatra powiedziala ale zostalo mi 10 kapsulek wiec co 3-4 dni zapodam malej chybaa wy dajecie jeszcze ??
Blueberry co za wyprzedaze sa w H&Mie?? :-)
Dziewczyny te co karmia piersia: dajecie jeszcze wit. D?? bo ja od 2 tyg nie ze wzgledu na slonko - tak pediatra powiedziala ale zostalo mi 10 kapsulek wiec co 3-4 dni zapodam malej chybaa wy dajecie jeszcze ??

heronek, witamina D dla mocnych kości? nie wiem, ja też nie podaję. a promieniowanie słoneczne jest wszędzie, więc nawet jak dzidzia w cieniu siedzi w słoneczny dzień, to jednak jest na słońcunawet zimą
gdzies czytałam, że wystarczy 15 minut dziennie, żeby dawka była odpowiednia.
dziś na podwieczorek było jabłuszko duszone i jak dotąd to nasz hicior ;P mała aż sie trzęsła do niegobuzie otwierała, zanim zdążyła przełknąć poprzednie, hehe, ale dałam jej mało, tylko dla skosztowania
![]()

. Spróbuj zrobić tak, żeby mały ci usnął - włóż go do chusty jak jest śpiący, przyłóż główkę policzkiem do swojej piersi, daj smoczek jeżeli używa i naciągnij na główkę połę chusty, a potem spaceruj aż uśnie. Ja sobie kładę jeszcze na dekolt taką małą pieluszkę, żebyśmy się nie kleili do siebie. Możesz też wypróbować wiązanie 2X - jest przewiewniejsze. Podobno dzieci też mają swoje preferencje odnośnie różnych wiązań