mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Fajna sprawa ta chusta, też myślałam o kupnie, ale dostałam w prezencie nosidełko, ale i tak z niego nie korzystam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny te co karmia piersia: dajecie jeszcze wit. D?? bo ja od 2 tyg nie ze wzgledu na slonko - tak pediatra powiedziala ale zostalo mi 10 kapsulek wiec co 3-4 dni zapodam malej chybaa wy dajecie jeszcze ??
Blueberry co za wyprzedaze sa w H&Mie?? :-)
Dziewczyny te co karmia piersia: dajecie jeszcze wit. D?? bo ja od 2 tyg nie ze wzgledu na slonko - tak pediatra powiedziala ale zostalo mi 10 kapsulek wiec co 3-4 dni zapodam malej chybaa wy dajecie jeszcze ??
heronek, witamina D dla mocnych kości? nie wiem, ja też nie podaję. a promieniowanie słoneczne jest wszędzie, więc nawet jak dzidzia w cieniu siedzi w słoneczny dzień, to jednak jest na słońcunawet zimą
gdzies czytałam, że wystarczy 15 minut dziennie, żeby dawka była odpowiednia.
dziś na podwieczorek było jabłuszko duszone i jak dotąd to nasz hicior ;P mała aż sie trzęsła do niegobuzie otwierała, zanim zdążyła przełknąć poprzednie, hehe, ale dałam jej mało, tylko dla skosztowania
![]()