Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a ja mam rozkminke..
bylismy na weekend u mojej babci. W malym miasteczku obok Radomia. W sobote maly mial jeszcze lekkie krostki na pleckach, w niedziele byl piekny i gladki.
Wrocilismy do domu w niedziele wieczorem. Dzisiaj jest wtorek i maly zaczyna znowu miec krostki. Pod kolankiem , w zgieciach lokci, na karku... juz glupieje. A wczoraj nie bylo goraco, bylo 25 st maly na krotko ubrany. Wiec ja juz naprawde nie rozumiem o co chodzi.
Nie no, bo chyba to nie moze byc od wody prawda? gotuje wode z kranu i podaje malemu z Bebiko.
Juz zglupialam.. niedlugo to bede podejrzewac powietrze o wywolywanie krostek![]()
Ja bym nie podawała Pawełkowi wody z kranu!! JA podaje małej herbatke to nawet Żywiec Zdrój gotuje...Jest pare wód dla matek i dzieci i to jest: Żywiec Zdrój, Primavera i MaMa i Ja...tyle pamiętam![]()
MoniSkaBe musiałam dwa razy dorabiać mleka bo na początek zjadła 180ml i był płacz straszny pobiegłam dorobiłam 30 ml zjadła i znów ryk to mój M stwierdził że głodna zróbmy jeszcze 30ml zjadła to wszystko i już z uśmiechem gadała w łóżeczku po czym usnęła. pierwszy raz nam się zdarzyło aby tyle zjadła. zobaczymy dziś zrobię jej 210 ml.
a z tą alergią to może czysty przypadek że zniknęły jak byliście u babci a pojawiły się jak wróciliście?
hmmm....to widzę, że Natalka jest drobniutka,na ostatnim szczepieniu, jak miała 13 tygodni ważyła niecałe 5200, ale z drugiej strony na samym cysiu przez 6 tyg. przybrała 900no ale je zawsze gdy chce
a w nocy początkowo była budzona co 4godz. a od 1 lipca co 6 godz
dziewczyny karmiące tylko piersią, od kiedy rozszerzacie dietę???bo czytałam różnie, że można od skończenia 5 lub 6 miesiąca
![]()
ja juz sama nie wiem...