reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A i też mam chcicę na ostre i dobrze doprawione rzeczy:tak::-D No i też strasznie dużo piję. Brzuch mi normalnie aż chyba napęczniał bo zaraz pod cyckami mnie wywaliło:-D

Ja też mam duży brzuszek, ale to chyba od tej ilości płynów jaką w siebie wlewam, bo jem tak jak wczesniej. Ani więcej ani mniej. Tylko chyba owoców więcej, ale to dlatego, że teraz takie pyszniutkie morelki i nektarynki... ;-)

Też się zastanawiam czy nie chodzić na NFZ, może tylko pierwszą wizytę, da mi skierowanie na badania, chyba jednak pójdę do gina w następnym tygodniu.
Ja mam śluz taki żólto-biały

mag349 ja też mam duzy brzuch, wyglądam jakbym byłam w 4 miesiącu :) Ale ostatnio przytylma więc może od tego. Bo przecież niemożliwe żeby na tym etapie widać było brzuch :)

U mnie to dopiero moja pierwsza ciąża, więc jestem ciekawa jak będę wyglądała z brzusiem, ile przytyję itp.
A ponad wszystko chciałabym usłyszeć serduszko mojej Fasolinki.
Ale na kolejną wizytę idę dopiero za jakiś miesiąc, więc jeszcze poczekam :happy2:

U mnie to dopiero moja pierwsza ciąża, więc jestem ciekawa jak będę wyglądała z brzusiem, ile przytyję itp.
A ponad wszystko chciałabym usłyszeć serduszko mojej Fasolinki.
Ale na kolejną wizytę idę dopiero za jakiś miesiąc, więc jeszcze poczekam :happy2:
Moje też to będzie pierwsze dzieciątko:tak: Tez nie słyszałam jeszcze serduszka i nie mogę się doczekac:tak: Wizytę mam 21 lipca:tak:

a u mnie juz widać powiekszoną macicę,zobaczcie same.Nigdy czegos takiego nie mialam,no moze przed okresem,ale nigdy w takim stopniu.Tez macie takie?

Te zdjęcia były robione przed chwilka.Zeby nie bylo,ostatni posilek byl ok 13.30 w postatci pól talerza zupy.Nigdy wczesniej takiego czegos nie mialam.Dlatego zaniepokoilo mnie to tez troszke i między innymi dlatego poszlam do tego gina.Widać tak jakby taką górkę hehe.Wiem,ze to bardzo wczesnie,ale lekarz powiedział,ze taka moja uroda,i że to własnie moze byc spowodowane powiekszoną macicą;) Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Rybka, a powiedz, czemu takie masz restrykcje? Miałaś problemy z szyjką?

Ja miałam "stawiania" macicy od 25 tc, pod koniec średnio 4 razy na godzinę. Ale szyjka nie reagowała na to w ogóle :no: Jak pojechałam do porodu, to po 8 godzinach bóli miałam rozwarcie na opuszek. Musiałam dostać zastrzyki i czopki żeby szyjkę zmiękczyć :wściekła/y:

reklama
a u mnie juz widać powiekszoną macicę,zobaczcie same.Nigdy czegos takiego nie mialam,no moze przed okresem,ale nigdy w takim stopniu.Tez macie takie?

Te zdjęcia były robione przed chwilka.Zeby nie bylo,ostatni posilek byl ok 13.30 w postatci pól talerza zupy.Nigdy wczesniej takiego czegos nie mialam.Dlatego zaniepokoilo mnie to tez troszke i między innymi dlatego poszlam do tego gina.Widać tak jakby taką górkę hehe.Wiem,ze to bardzo wczesnie,ale lekarz powiedział,ze taka moja uroda,i że to własnie moze byc spowodowane powiekszoną macicą;) Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Wow:szok: A w którym tygodniu ciąży jesteś??:-)
Niesamowite:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry