reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :-)

Mazia, nie widzę fotki :-(. Ja mam zawsze na początku @ taki nabrzmiały brzuch i teraz też już mam większy niż zwykle. Ale nie sądzą żeby to była macica, raczej jelita gorzej pracują ;-)

U mnie też nie było widać fotki. Ale jak kliknęłam cytuj, zeby odpowiedzieć, to mi się pojawiła w tym odpowiadanym poście :)
U mnie nadal śpiaco! Poza tym nie mogę ani chodzić, ani stać, bo cały czas mnie mdli i kręci mi się w głowie. Jak siedzę to wszystko jest w porządku :-)

reklama
ja dziś od rana (pobudka 7.10) zaliczyłam już wizytę w wc na co zwrot tego co dzidzi nie smakuje:zawstydzona/y:

poza tym mdłości mam cały czas:tak:i taki straszny nie smak w ustach:no:

bluberry spokojnie biedna aż tak nie jestem ale nie ukrywa, że czasami siłek na to wszystko brak, ale może się jeszcze jakoś poukłada zobaczymy po wizycie 22 lipca:tak:

co do brzusia to ja ogólnie płaska jestem bo dość sporo ćwiczę (pływam i gram w sqosha):tak::tak::tak: i mnie tak od razu zawsze wywalało przy każdej ciąży, a przy Natalce schudłam do 18 tygodnia 8 kg a w 12 tyg nosiłam cichy ciążowe (na droge do i z szpitala bo tak to piżamki) lekarze też mówili, że taka moja uroda

witam
właśnie oddałam krew i będzie się analizowała
Rybka śliczny brzuszek
blueberry bo jakoś tak wyszło, ze ja też ta leżąca, ale mam w tym doświadcze3nie bo w poprzedniej tez leżałam i jedyne wyjścia to do lekarza

witam
właśnie oddałam krew i będzie się analizowała
Rybka śliczny brzuszek
blueberry bo jakoś tak wyszło, ze ja też ta leżąca, ale mam w tym doświadcze3nie bo w poprzedniej tez leżałam i jedyne wyjścia to do lekarza

ale leżałaś w domku czy w szpitalu???

a jak teraz dajesz radę z organizacją jak już jest mały??? takie codzienne sprawy gotowanie sprzątanie i opieka nad małym???

bo nie wiem musisz cały czas leżeć czy się oszczędzać???

bo ja to do wc i z powrotem no i do kuchni zobaczyć co M kombinuje :-D:-D:-D
ale lepiej w domu niż w szpitalu:tak::tak::tak:

z Jaśkiem przez 4 m-ce plackiem i 3 razy byłam na patologii teraz dużo leżę bo mnie boli, ale coś tam szturchnę ugotuję na 2 dni i chłopaki jedzą albo mrożone pierogi wyjmę, a z młodym to babcia weźmie na spacerek, zabawki wywali i się bawi i czasem śpi w dzień nawet 2 godziny więc nie jest źle, a sprząta M. czasami ;)

WOW:-D
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Agniesiak85&year=2010&month=3&day=7&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Agniesiak85&year=2010&month=3&day=7&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Właśnie... jak to do sygnaturki wstawic? Bo ja próbowałam i nic nie wyszło:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry