reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
my dostaliśmy paczkę z Hippa w której był kupon na drugą paczkę do odebrania w Rossmanie... wypełniałam kilka ankiet w szpitalu ale ile jeszcze paczek dostaniemy to nie wiem :-D

ja dziś wypatrzyłam że Miksowi 2 ząbki idą ...nie mogę się ich już doczekać hihi

Hej!
No i znów mam w domu szpital.... mąż chory i malutka chora.. a dopiero starsza wyzdrowiała. Rety !:szok:A co dać małej na wzmocnienie?? Jakies witaminki?? CO radzicie? Do noska daje Euphorbium...
No i przygotowania do chrztu pełną parą... ale gdzie ja wszystkich pomieszcze??!!Za komplet ciuszków mama chrzestna zapłaciła 200 zł a i tak szukałam w miare tanio...masakra!
Miłej nocki dziewczynki!

a ja miałam niezłe zdziwko na koniec dnia:) dopiero co pisałam, że my nadal bez zębów i się nie zapowiada hehe Olek wziął mojego palca do buzi a tam igła normalnie. A żeby było mało to druga dolna jedynka też się przebiła:P Ale ze mnie matka, że nwet nie wiedziałam, ze zęby synkowi idą:PP Jakoś tak przestałam tych zebulków wyglądać i nie zaglądałam mu do tych dziąseł. A od 1,5 tygodnia spał mi bardzo niepokojnie i budził mi się w nocy po kilka razy, tyle że ja myślałam że to przez brzuch miał zatwardzenie. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do myśli, że Olek ma ząbki;)

Co do wagi, to wogóle nie chce mi się gadać o tym, bo mnie ten temat dołuje. Nadal jestem gruba. Mam jeszcze jakieś 5 kg do sprzed ciaży, plus kolejne pięć bo przed zajściem w ciaże przytyło mi się:/// Czuję się ohydnie, nieatrakcyjnie i wogóle bleeeh. Mam grube uda, brzuch nadal duży i wieeeelkie cyce://

Wtojcie wieczorem :)
my też szczerboki jesteśmy jeszcze ale ciężko pracuję Pola aby znaleźć zęby w buziaku :)
byłam dziś u gina i powiedział że wszystko gra i mogę kolejne robić, zwariował chłop :)
kupiłam Poli sinlac i kaszkę na noc taką z 5 zbóż, od jutra daję i zobaczymy może zacznie przybierać, bo jak nie to ja zwariuję już :)
oglądam wałśnie modelki na tvn i stwierdzam że niektóre laski to bez obciachowe są :)

Dobranoc dziewczyny! uciekam bo podam! Ola dala popalic przy smarowaniu krostek. Ten puder w plynie drazni jej oczka i chyba ja pieka i lzawia. Jutro zapytam pediatry o jakies inne lekarstwo!
Spokojnej nocki!

reklama
Ja równiez sie witam wieczorowa pora.Bartus spi wykąpany najedzony oby do rana.Dzisiaj dostał kaszke bananowa i pierwsze łyzki nie za bardzo mu podchodziły ale potem to płakał ze sie skonczyła kaszka i mleczko musiałam dac.

patinkakrk i mirosia gratuluje zebolka juz teraz reszta szybko pójda:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry