Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Asia- Yra - Sylviontko
dziewczyny, ja mam nadzieje ze bedziecie sie nam chwaliły swoimi rosnącymi brzuszkami !
dziewczyny, ja mam nadzieje ze bedziecie sie nam chwaliły swoimi rosnącymi brzuszkami !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Magdusia zauważyłam, że Cię nie maSuper, że wszystko się udało. Czekamy na fotki :-)
Kochana czekamy na zdjęcia!czesc mamusie i dzidziusie!!!nie odzywalam się ostatnio, pewnie nawet nie zauważyłście że mnie nie ma od jakiegos miesiąca :-( u nas wszystko ok, Alunia zdrowa, troche remontu zrobiliśmy, wesele się udało a poza tym bez zmian. Mam nadzieje że dzieci zdrowe, dziś postaram się Was podczytać
Ja chętnie oddamDziewczyny chetnie przyjme po pare kilkogramow od kazdej!! Moge doplacic![]()
ja moge nawet 20 oddacDziewczyny chetnie przyjme po pare kilkogramow od kazdej!! Moge doplacic![]()
Ja generalnie nie noszę Szymka bardzo dużo, ale czasami trzeba, a czasami po prostu chcę go ponosić, poprzytulać. Moja mama marudzi, że za dużo go noszę, ale co mam zrobić. Mały dostaje niezłego powera na przewijaku i muszę robić niezłe uniki, żeby mnie nie kopnął. A co do wózka, to czasami mi ktoś pomoże, ale jak jestem sama, to najpierw "spycham" wózek schodek po schodku, a potem znoszę małego. W zasadzie wcześniej robiłam identycznie, bo jednak mamy z 10 schodów i inaczej nie da rady.
Też wydaje mi się, że drugie dziecko to będzie inna bajka. Już wiadomo co i jak, więc nie będzie tyle różnych stresów i dylematów, mam nadzieję. Ale wiem na pewno, że moim największym stresem będzie znowu to, czy będę miała pokarm. Jak sobie przypomnę, co przeżywałam na początku z Szymkiem, to nadal beczeć mi się chce.
dla mnie najgorsze przy drugiej ciazy bylo pojscie rodzic i zostawianie sebusia.....tzn sam porod byl ekstra ale to ze musiala Sebiego zostawic na kilka dni to byl koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asia- Yra - Sylviontko
dziewczyny, ja mam nadzieje ze bedziecie sie nam chwaliły swoimi rosnącymi brzuszkami !![]()