reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
niezła bzdura z ta bakteria. Olek miał raz kolke... wiec bakteria była i znikla?;-)
A może to wcale nie była kolka?

ojjj ja też bym sobie gdzieś pojechała, co roku na jesień jeździmy do Velaves SPA&RESORT Władysławowo - więcej niż Hotel nad morzem oj dziewczyny ale tam jest bosko, byliśmy już 2 razy, jedziemy zawsze na 3 dni, ostatnio byliśmy w listopadzie, byłam w 20tc ciąży, ale było wspaniale, ostatnio się znów nakręciliśmy na wyjazd . baseny, sauny, ehhhhh rozmarzyłam się.
Fajowe :) Ale sauna w ciąży to chyba nie bardzo ;)

W jacuzzi jest taka gorąca woda?

A mój Adaś dalej strasznie kaszle :( W nocy nie mógł coś spać, nie chciał piersi, w sumie nie płakał, ale nie mógł zasnąć. Nie wiem co jest grane... Martwię się.

A może to wcale nie była kolka?
100% kolka, brzuch jak skała.. po kąpieli, masażu brzuszka i rowerku puścił dużo bączków i kolka przeszła. Jak dziecko płacze jak się zbierają gazy w brzuszku i nie może ich wypuścić to to się nazywa kolka, boli go brzuszek. Rozmawiałam na ten temat z pediatrą i w ciąży czytałam w wielu książkach na ten temat, bo się strasznie bałam kolek, bo dzieci strasznie przy niej cierpią.

a tak wogóle to witam!
Olek ma mega katar:-( Więc nie oszczędziło i jego. Wszystko przez szwagra, który chodził kichał, prychał i żadnego leku nie chciał wziąć (poje....ny jakiś!!!). I wszyscy się od niego zarazili. To tylko ja ocalałam jak narazie. Olek ma taki katar, ze aż mu łzy lecą z oczu. Jak dobrze, ze po ostatnim jego katarze zdecydowałam się kupić inhalator.
Zastanawiam się czy iść z nim odazu jutro do lekarza, czy poczekać do końca tygodnia. Narazie wszystkie leki mam.. A fridę tak znienawidził po ostatnim katarze, że jak tylko zbliżę ją do noska to tak płacze i krzyczy jakby go ktoś ze skóry obdzierał.

Witam sie:)

U nas nocka ok,Bartus przebudził sie o 24 na mleczko,a my ogladalismy mam talent i pózniej horrora.Za chwile do kosciołka pojdziemy jest msza za Bartusia a babcia zostaje z wnukiem.

Dobrego dnia zycze:)

Witajcie,
Nocka...jak nocka. Młody o 3 postanowił nie spać. Ciągnął za baldachim i rozmówki ucinał.
Wstał o 6 a teraz odsypia :-)

jacuzzi w ciazy tez niezbyt ginekolog mi odradzała. Zaraz oblukam to SPA bo uwielbiam taki miejsca :-]Tez chetnie gdzies pojedziemy na jesien bo te wakacje to praktycznie nijakie byly.

marcia wiesz polecam ci naprawdę, i dla dziecka bo mają jeden specjalnie płytki nawet basen, i pokój zabaw dla dzieci, wszystko dostosowane. kurdę ale by się pojechało. najlepiej wybrać sobie ofertę specjalną. my tak zawsze robimy. i jedziemy zawsze w tygodniu bo wtedy mało ludzi i wtedy baseny , sauny, jacuzi, i inne atrakcje są ogólno dostępne i można się wyszaleć a jak dużo ludzi sama wiesz. a marcia jakie jedzenie.................. uuuuuuuu .......... a w ogóle mam głoda, już zaczynam wymyślać.

reklama
no te place zabaw to dobra opcja. pakiet weekendowy niski sezon 350pln za osobe duzo :)
ja polecam jeszcze w Kolobrzegu hotel spa aquarius. Mysmy byli w lutym tego roku...ale nam dupska odmroziło ale sniadania pyszne i baseny 2 są

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry