reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej! A ja dziś wystukałam łyżeczką pierwszy ząbek:D:D:D jestem przeszczęśliwa, normalnie jakbym w totka wygrała:) Powiedzcie mi jak wgrać ten suwaczek z ząbkami, bo cały czas mi wyskakuje, że mam nieprawidłowy plik;/
madzia84 Wszystkiego dobrego dla Bartusia, udanej operacji:) pozdrawiamy:*:*:*

Ostatnia edycja:
oj moj tez malo je, dlugie toto a chude ;) ale on na cysiu ;) a np kaszki to 60 ml, zupki -pol sloiczka , no dzis jakims cudem wypil 90 ml - mleka modyfikowanego- nie cche uczyc juz butli ale skoro tak malo je to musi cos jesc jak bede w pracy.
Zreszta to niejadek po mamie- ja do 6 lat prawie nie jadlam ,bylam strasznie chuda a i potrafilam chomikowac w policzkach a rano mama mi wyciagala paluchem z policzkow - szczegolnie mieso ;) albo jak kazala jesc obiad a ja nie chcialam to np. spowrotem do garnka - szkoda tylko ze to był rosół ;) i makaronik pływał poem sobie w garnku ;) ,albo kartofelki lekko brudne buraczkami ;) tez potrafilam spowrotem do garnka ;) ,ale potem sie zmienilam w wieku 13-20 lat mialam olbrzymia nadwage ;( ,teraz juz jest ok, tylko brzuch został -ale to znowu rodzinne.
No i stwierdzam ze jak nie chce jesc to nic na sile tylko ze on przybiera ładnie bo gdyby nie przybieral to napewno bym sie martwila.
A ja jak karmie to nie spiewam bo maly chyba nic by nie zjadl- za to siadamy przy oknie i obserwujemy ptaszki , albo TV -niestety ;( i wtedy cos wszamamy, no a jak jest ktos obok to kaze mu sie wygłupiac ;)

ucitielka - nie pomoge . nie mamy ząbków ;)
marcia - gratulujemy następnej perełki w buzi ;)
no i wszystkim dzisiejszym solenizantom- 100 lat ;)

Witam dziewczyny. Gratuluje ząbków wstawania z łozeczek na własnych nóziach, raczkowania i innych cudów :)
Moja Elena powoli uczy sie raczkowac, zebów nie ma, ale za to pieknie pełza choc do tyłu :)
Dzis była strasznie płaczliwa, ,wkurzały ja gadajace zabawki i pierwszy raz zareagowałam płaczem na jakos pokazana jej rzecz.
Mamom ulewajacych dzieciaczków polecam usg jamy brzuszka my czekalismy tylko tydzien na nasza kolej a teraz jestem znacznie spokojniesza, co do przyczyn uewania mojej niuni

reklama
Ucitielka gratuluje zębolka:)
wiolonczela buziaki z okazji 7 miesiecy dla Elenki:)

A ja sobie piwko wypiłam ze szwagrem byli u nas chwilke.A za chwilke porozmawiam sobie z M na skypie,Bartus spi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry