k_aralajna
Fanka BB :)
a nam jutro stuknie 7 miechow uffffffff...........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie pije wino, jak to cudowne uczucie po 16 mcach abstynencji

, jakoś tak inaczej wygląda 

bo jak już mnie zostawiali przy stole bo już nie mieli cierpliwości przy mnie siedzieć to ja wykorzystywałam sytuację i wciskałam za szafkę która była najbliżej. Teraz mają niezły ubaw z tego ale wtedy nie było im do śmiechu. Także wspołczuję mamom niejadków. Mój Marcel wydał się za tatusiem i wcina wszystko jak leci no już musi mu coś bardzo ale to bardzo nie podejść.

Oczywiście bywało już tak, ale biorąc pod uwagę pobudki o 5.30 w ostatnich dnia to nie liczyłam, że jeszcze kiedyś to nastąpi. M pojechał na uczelnię, ma zajęcia od 8 do 20, jutro to samo
:-(A ja wstawiłam już pranie korzystając z tego, że nie pada i będzie można wywiesić je na balkon i zajadam się kanapeczkami z białym serkiem i dżemem truskawkowym...mniam
Miłego dnia Wam życzę:-)witam się i ja
moje dziecko miało wczoraj bunt mleka, i musiał oczywiście nadrobić w nocy, przed spaniem o 21, potem o 24, potem o 4, i teraz się obudzi zaraz zapewne znowu głodny. normalnie jak noworodek.
a my dziś na roczek mojego brata córeczki, dobrze że mój M wynalazł mi spodnie w których wystarczy guziki przeszyć bo widział w jakim już jestem stanie![]()