reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mcgosia,polusia,sylviontko,ionka wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i wielki buziak od ciotki :)
madzia84 trzymam kciuki, musi być dobrze, urodzeni 15.02. mają szczęście w życiu ;)wiem coś o tym... ↲A co do patologii, to w rodzinie M.tak mówią że troje dzieci to już patologia. Do dziś mają żal do mnie ... Ach...

reklama
witam
tak ja jezdze konno ale ja to dopiero stawiam 1 kroki ;-)ale to juz uwielbiam

u nas wszystko spoko! mlody spal tylko raz pobudka o 4 na mleko i do 7 spanie, teraz juz tez po drzemce zaraz obiad i jedziemy na zakupy

ale ze gotuje mu juz sama to wiem ze moze byc ciezko bo on to chyba tylko sloiczki lubi :( i to te bez czastek :/

aha i wiecie moze do kiedy dziecko moze zezowac bo tak patrze na te zdjecia i jeszcze mu oczko ucieka :szok:

mcgosia,polusia,sylviontko,ionka wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i wielki buziak od ciotki :)
madzia84 trzymam kciuki, musi być dobrze, urodzeni 15.02. mają szczęście w życiu ;)wiem coś o tym... ↲A co do patologii, to w rodzinie M.tak mówią że troje dzieci to już patologia. Do dziś mają żal do mnie ... Ach...

Kochana nie słuchaj taki głupot,jest dzielna mamusia dajesz rade ze wszystkim,masz 3 wspaniałych dzieciaczków.Super ze Oliwka tak szybko zdrowieje:)

k_aralajna duze buziaki dla Pawełka:)

Witam! U nas noc tragiczna:( Nie wiem co sie dzieje ale Ola obudzila sie z 7 razy, poplakiwala i nie chciala spac. Wszyscy mi mowili, ze na piersi i dlatego nie przesypia nocy a teraz jak praktycznie tylko ta piers je w nocy jest gorzej niz bylo:( Padam na twarz. A teraz tez nie zamierza spac.
Madzia trzymam kciuki za Ciebie i Bartusia!! CZekamy na dobre wiadomosci!
Polusia skad ja znam to uczucie, ze jestesmy na drugim planie:( Moj M to pracoholik i 5 minut nie usiedzi na miejscu. On nawet jak przychodzi na obiad to sie denerwuje, ze jest goracy i musi czekac az wystygnie. Wiem, ze nas kocha i widze, ze czasem meczy go to jego uzaleznienie (bo mysle, ze to juz uzaleznienie) ale nie moze sobie z tym poradzic. Tez czasem mam ochote wytargac go za wlosy hihi i tez ich juz za wiele nie ma:)
mcgosia, polusia, k_aralajna, sylviontko, ionka buzioleeeee dla Waszych pociech!!!!
Milego dnia!

polusia wiedziałam że tak to się skończy, :) kochana świętuj święto małej marzycielki :) jest taka cudowna i to najważniejsze że masz kochane dzieci.

dla wszystkoch solenizantów STO LAT !!!!!!! a że dziś jadę na roczek to zjem za każdego maluszka kawałek tortu hahahaha :)

mcgosia, polusia,k_aralajna, sylviontko, ionka wielkie buziaki dla dzieciaczków, kolejnych zdrowych i pięknych miesięcy :-)

Madzia84 myślę o was cieplutko i trzymam kciuki:-)

Witam tak w ogóle:-)

Moja mała śpi już 2,5 godziny:szok: Ale to dobrze bo przynajmniej dom ogarnęłam. Co prawda jeszcze zostało odkurzanie- ale to już mężuś i dla mnie na deser:-) umyć podłogi i koniec porządków na dziś.
Musimy jeszcze na małe zakupu wyskoczyć ale trochę mi się nie chce jechać . No cóż jak trzeba.

Hello

Ja się ostatnio mało udzielam, bo jak już pisałam muszę w domu pracować i w wolnych chwilach tym się głównie zajmuję. Pewnie w styczniu jak wrócę do biura, to będę miała więcej czasu ;) Z drugiej strony zaczynam się stresować jak Adaś przetrwa cały dzień bez piersi. Niby je już sporo innych rzeczy, ale stanowczo domaga się cycusia przed spaniem :(

Yra, faktycznie jesteś zaborcza żona ;) Ja to znam od drugiej strony, bo kiedyś sama dużo jeździłam służbowo. Ja akurat to lubiłam, ale jakbym nie lubiła, to i tak bym musiała - taka praca... Można ewentualnie pracę zmienić. Przed zajściem w pierwszą ciążę poprosiłam o zmianę stanowiska, teraz mam takie że nie muszę jeździć, ale za to nuda mnie dobija ;)

służbowo rozumiem blu to zupełnie co innego, tego wymaga praca. chodzi bardziej o prywatne życie, pasje, hobby itp. tu już wymagam :) ale mój M jest domatorem więc nie mam z tym żadnego problemu.

reklama
Strasznie mi się nudzi, M w szkole, Malutki śpi, a ja nie wiem co zrobić ze sobą, z jednej strony nudno mi, a z drugiej nie chce mi się pupy ruszyć z kanapy, troszku posprzatałam w kuchni i tyle, leń dziś ze mnie na maxa:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry