frotka 74
Fanka BB :)
naughty życzę zdrówka dla Antonka
Odwiedzili nas męza brat z żonką,przyjechali do nas , posiedzieli i pojechali do aqua .
Milenka dzisiaj tylko na mleku i kaszce(butla) cały dzień,nie dała sobie nic do ust włożyc,nawet chrupki kukurydziane bee.Bolą dziasełka u góry.Jedynie troszkę herbatki popiła z kubka.Strasznie szybko mi dzis dzień zleciał,wogóle wydaje mi sie od rana ze jest sobota.Do jutra ,śpijcie dobrze
Odwiedzili nas męza brat z żonką,przyjechali do nas , posiedzieli i pojechali do aqua .
Milenka dzisiaj tylko na mleku i kaszce(butla) cały dzień,nie dała sobie nic do ust włożyc,nawet chrupki kukurydziane bee.Bolą dziasełka u góry.Jedynie troszkę herbatki popiła z kubka.Strasznie szybko mi dzis dzień zleciał,wogóle wydaje mi sie od rana ze jest sobota.Do jutra ,śpijcie dobrze
istny horror ! Pisałam Wam dzisiaj o problemie z tolerancją Niniego na kaszkę/gluten ... w nocy torsje, nad ranem mega luźne stolce
Byłam pewna, że to tylko lekkie zatrucie - obiadek zjadł i nie zwrócił więc byłam happy
Akcja rozwinęła się później - spać nie chciał, pić nie chciał ... tylko pierś wchodziła w grę (Boże dzięki Ci za to, że Go wciąż karmię!) Cycał 2 godziny z przerwami na drzemkę. Potem dostał deserek który po 5 minutach znalazł się na nim, na mnie i na babci ...
Do tego miał temperaturę i wydawał mi się słaby. Ubraliśmy się i pobiegliśmy do lekarza (2giego w tym dniu) Diagnoza - wirus, bakteria ... możliwy rottawirus
Teraz śpi - zasnął bez kolacji czyli za jakąś godzinkę się obudzi ... będziemy sukcesywnie napajać go elektrolitami.
Mam nadzieję, że to znak, że wracamy do pełni zdrowia
M w drodze na uczelnie, ma dziś zjęcia od 8 do 20