reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Franek toleruje odkurzacz, ale blender i ostatnio także suszarka do włosów są dla niego nie do przyjęcia, dziwne bo jeszcze nie tak dawno w ogóle nie zwracał uwagi na te dźwięki

wlasnie, tak jakos do 7 miesiaca zadne dzwieki Redankowi nie przeszkadzaly, a pozniej tak nagle suszarka, odkurzacz, bron Boze mikser albo cos kuchennego, a Mlody zaraz placz i histeria...z odkurzaczem i suszarka na tyle jest dobrze, ze mozna regulowac natezenie glosnosci....

kupilismy dzis kamere!!! mała bedzie miala nagrania, najgorsze w tym to , ze dzis uswiadomiłam sobie jaki mam brzuchal, maz nagrał mnie ta kamera i byłam w szoku, generalnie jestem normalna, ale ten brzuch, pociazowy okropny, mam postanowienie zaczac mniej zrec, kurde ale jak sobie pomysle ze ida w swieta i nie bede w stanie oprzec sie ciastom to mnie szlak trafia, w kwestii słodyczy nie mam silnej woli, moze wiec odchudzanie od 1 stycznia :)

moje dziecie jeszcze nie spi he he
bylismy w galerii na herbatce w ulubionej kawiarence i zarazem sklepie
mialam cwiczyc ale dziadek zajmuje sprzecior a babcia galaretki robi
zmeczona jestem max dobranocki kochane

reklama
moj dopiero padł , i znajac zycie za pol godziny beda oczy jak 5 zł ;) , moje dziecko mogloby wogole nie spac i chyba to by mu odpowiadalo najlepiej :-D
kaaha- Alan tez usypia przy cycku i jak mi to kiedys przeszkadzalo tak teraz ani troche , a jak jest z babcia to bez problemu w wozku a z druga na rekach , mi tez nieraz na rekach usnie ale nie che mi sie go dyndac ;) , wydaje mi sie ze dziecko cyckowe -wolniej sie uczy przesypiania nocy, ono nie potrzebuje jesc w nocy tylko podoic cycka , mi sie tak wydaje bo tak obserwuej swojego i on potrafi sie budzic i 3-4 razy - przy czy prawwie nie ssie tylko potrzyma cycka :-p
cc- gratulacje :tak::-)

myszowata - profesorek rewelacyjny ;) przeczytalam Twoj opis M a ten stwierdził, żę słuchając opisu myślał że to o mnie mowa :baffled::sorry2: :-D

Agulka - będziemy miały bliżej do siebie :-D:tak:, teraz to juz tylko 40 km :tak:

ja też sprawdzam pogode na pogodynce :tak:
uciekam spac bo jutro cały dzien zamierzam porzadkowac i ukladac w tamtym mieszkaniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry