reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć Dziewczynki!!
cc gratulejszyn!!!:-)
k_arajlana gratuluję zębolka:-)
polusia zdrówka dla Julki!!
n&h biedulek, trzymajcie się tam!! My jemy codziennie tą kaszkę i nic się nie dzieje.

A my jesteśmy u teściów od wczoraj. Przyjechał też trzyletni brat cioteczny Olka i niestety dzisiaj okazało się, że ma OSPĘ!!!! Tak więc Olek napewno się nią zaraził:(((((((
Dziewczyny, których pociechy chorowały na ospę pocieszcie mnie trochę:( Szkoda mi Olusia, będzie się męczył:(

Moja siostra po naszym powrocie do domu wyjedzie ze swoją czteromiesięczną córką do swoich teściów, żeby się mała nie zaraziła. Podobno dzieci poniżej roku ciężko przechodzą ospę:(

reklama
Mirosia moja Milenka miała ospę na dzień przed skończeniem drugiego miesiąca.Łagodnie przeszła , nie miała na buzi.Nie drapała się wcale i nie ma ani śladu. Oluś jeśli się zaraził to wysypie go 14 dni od styczności z zakażonym.Dzieci wysypane już nie zarażają.Ale lepiej wcześniej zachorować niż póżniej, bo nie wytłumaczysz,że nie wolno drapać.

Mirosia moja Milenka miała ospę na dzień przed skończeniem drugiego miesiąca.Łagodnie przeszła , nie miała na buzi.Nie drapała się wcale i nie ma ani śladu. Oluś jeśli się zaraził to wysypie go 14 dni od styczności z zakażonym.Dzieci wysypane już nie zarażają.Ale lepiej wcześniej zachorować niż póżniej, bo nie wytłumaczysz,że nie wolno drapać.

Teraz też nie wytłumaczę, że nie wolno zarażać bo nic nie rozumie;) A ospa niestety zaraża aż do odpadniecia strupów. Gdyby nie zarażała po wysypaniu, to może byśmy byli ocaleni, bo już wczoraj pojawiła się krostka na czole, tylko nikt tego nie skojarzył z Ospą, no a rano dzwoniłam i się okazało, ze pzed kąpielą miał już trzy na plecach a dzisiaj już całkiem wysypany.

Cześć Dziewczynki!!
cc gratulejszyn!!!:-)
k_arajlana gratuluję zębolka:-)
polusia zdrówka dla Julki!!
n&h biedulek, trzymajcie się tam!! My jemy codziennie tą kaszkę i nic się nie dzieje.

A my jesteśmy u teściów od wczoraj. Przyjechał też trzyletni brat cioteczny Olka i niestety dzisiaj okazało się, że ma OSPĘ!!!! Tak więc Olek napewno się nią zaraził:(((((((
Dziewczyny, których pociechy chorowały na ospę pocieszcie mnie trochę:( Szkoda mi Olusia, będzie się męczył:(

Moja siostra po naszym powrocie do domu wyjedzie ze swoją czteromiesięczną córką do swoich teściów, żeby się mała nie zaraziła. Podobno dzieci poniżej roku ciężko przechodzą ospę:(
Nie martw się na zapas, czas wylęgania ospy to dwa tygodnie zanim dziecko zachoruje, jak już jest chore to nie zaraża, więc może się obejdzie bez choroby:)

polusia zdrówka dla Julci!
Agulka cieszę się, że jesteś szczęśliwa, tak trzymać!
n&h nasza pediatra też mi powiedziała, że w zasadzie to dziwna jest ta zmiana schematu żywienia w kwestii glutenu i fakt, że jeszcze parę miesiecy temu wprowadzało się go dopiero po 12 msc, dała mi broszurę na ten temat, kazała się zapoznac i samemu zdecydować jakim torem idziemy, starym czy nowym....No i zdrówka dla Małego życzę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry