Y
yra245
Gość
caroline super że wygrywasz
pamiętam kiedyś też miałam farta, a teraz niestety trzeba by było przy tym przysiąść a ja tam wolę w wolnym czasie w farmerame pograć. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki dziewczyny za mile slowa. cc szczesciaro ty,zacznij grac w lotka!!!
Jednak was nie opuszcze juz dzwonilam i wszytsko wiem i da sie przeniesc i tylko 10 zl sie placi za nowy nr a ten bedzie wolny i zalozy sie im tu z powrotem i tez 10 zl. JAk narazie wszystko idzie dobrze oby tak dalej. Jeny ciesze sie ze niewiem!!! Zaczynam znow normalnie zyc!!
Antoni dostał po raz pierwszy kaszkę "zdrowy brzuszek" z nestle ... i całą noc wymiotował
a nad ranem miał takie rozwolnienie, że razem z moim Miłym biegaliśmy koło niego - przebierając, myjąc itd
Śniadanie również po 3 minutach zwrócił :-( Właśnie wracam od lekarza - współnie ustaliłyśmy, że to gluten. Podobno wg starego schematu żywieniowego dopiero dzieci po 1 roku życia miały wprowadzane zboża ... cyt. "dzieci te same a schemat się zmienił"
Dostaliśmy nifuroksazyd (po zapachu stwiedziliśmy z Miłym, że za dziecka też to zażywaliśmy) i enterol. Wynik taki, że Nini nie śpi bo głodny
... za chwilę robię drugie podejście do śniadania.
I ze juz nie moze patrzec jak ja sie mecze i chce zebym byla szczesliwa i on chce miec spokoj. Planowalismy swieta u niego ale teraz napewno nie.