reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

He he :D Wełniania istota mnie powaliła :)

Ajentka, fajnie że twój kolega ma taką mądrą mamę, bo różnie z tym bywa.

Polka
, biedna Oliwia. Musiało boleć :(

Mój Adaś spędził całą noc przy piersi. Nie wiem o co chodzi, bo jedynki górne się już przebiły... Jak w ogóle można tak non-stop jeść (czy raczej pić)?

reklama
Witajcie:-)U nas nocka znów przerwana kupą - tym razem od 2.30 do 3 kręcił się, jęczał i wyprodukował w końcu, nie wiem już co myśleć o tym....Po przewinięciu tak się rozbudził, że jeszcze co najmniej 30min nie spał. Szczęśliwie rano obudził się dopiero o 7.40. Nie wiem może to jakaś wirusówka bo M też coś na brzuch się skarżył a mi i wczoraj i dziś jakoś coś nie do końca tak z tym żołądkiem...
marela i tak nie jeste źle, siostra opowiada mi jak to jej wykładowca chciał napisać coś na tablicy, ale zauważył, że kredy nie ma i zapytał studentów czy może ktoś z nich ma kredę, wiadomo, że odpowiedzieli, że nie, a że sala była przechodnia (wychodziło się z niej na korytarz, ale i do innych sal) to pan profesor powiedział, że zapyta w sali obok, ale wyszedł jednak drzwiami na korytarz zamiast tymi do sali obok, za moment wrócił tymi samymi drzwami i spytał "przepraszam, czy ktoś z państwa ma kredę?", wszyscu odkrzyknęli "nie", profesor wyszedł, za minutę wrócił i powiedział "w tamtej sali też nie mają kredy":-D
polka biedna Oliwcia, oby szybko przestało ją to boleć
frotka uśmiałam się z wełnianej istoty:-D
Agulka fajnie, że mąż jednak zgodził się na przeprowadzkę, no i zaglądaj do nas!
Miłego dnia Wam życzę:-)

Witajcie:)Nocka spokojna dopiero od północy.Moja Milka też szczypiorek, zważę ją jak wstanie z ciekawości.
Taki oto jest tatuś własnie, nieraz zaskoczy powiedzonkiem, a mały łapie w mig.:)
Agulek a nie mozna przenieść neostrady na inny adres?
Ajentka no nie zazdroszczę Fryzjera mamie takich emocji.Najwazniejsze że ich relacje sie zachowały:)
Polka i jak Oliwcia po nocy?Lepszy humorek rano?Mam nadzieję,że jej już nie boli ta ranka.
Blu :)chciał synuś pociumkać cycusia , fajnie tak pospać przy mamuni:)

Witam sie!
Gratulujemy nowych zabkow.
Polka usciskaj Oliwie- biedactwo!
Agulka powodzenia w nowym miejscu. A z abonamentami moze da sie cos zrobic? Moze jakos przeniesc do Lublina?? Warto popytac.
Ucikam bo Olcia spi a pozadki czekaja!
Milego dnia!

myszowata hahaha co za profesorek - zamyślony
:)

nasz profesor od roslinnosci tez kiedys palnał wiecie ile tona prszenicy ma kwitnali?- pyta pyta i nic to ja odp....yyy..yy nie wiem
co za młot ja prawie padłam :>

Agulka super wiesci! Niech Wam przeprowadzka na dobre wyjdzie!

Witam :) nocka super, z kolei teraz jest ciężko Natalkę katar męczy, ciężko jej jeść mleko, może łyżeczką spróbuję.

Kochane znowu wygrałam ahaha zaczynam już was tym nudzić, mianowicie pufę fatty.pl 2 xl :)

Miłego dnia!

witajcie dziewczynki:-) co siadam to musze wstac i tak od 3h sie zbieram zeby cosik napisac
u nas dzis sliczna pogoda za oknem, od razu lepiej w duszy, obiad dla malego ugotowany, podlogi wymyte, wstanie to zje i zmykamy na spacer i plac zabaw, a jutro juz likend:-)

agulka mam nadzieje ze bedzie wam lepiej na nowym miejscu, przynajmniej bedziesz mogla wyjsc do ludzikow:tak:

cc ty szczesciaro!! ale faktycznie zaczynasz juz nudzic ha ha;-) :P

aha i zapomnialabym, zab sie przebil, niewiele widze ale slysze;-)
a mlody juz dzis probowal jesc chleb z pasztetem ktory moja babcia zajadala, a jaki zadowolony ;-)

milego dzionka!!

reklama
Caroline normalnie byś przestała się chwalić ;-) super gratulacje :-)

ale poranek :/ Ol zjadła łyzke śniadania i bleeeeeeeeee na odległość :-( odczekałam i dałam twarożek i zjadła. teraz zadowolona, nie wiem, o co chodziło.
właśnie próbuje wejśc do szafki. i jak zwracam uwage, to mówi piękne "njie" ;-) i kręci głową, normalnie padam z niej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry