Hej dziewczynki,
Ostatnio ciągle w biegu i na pisanie brak czasu. Dopiero dziś nadrobiłam co naskrobałyście. Ja z każdym dniem bardziej zako****e się w swoim synku, taki słodziak z niego rośnie.:-) Dziś była u nas koleżanka z 6 letnią córką ale mały miał radość z zabawy z koleżanką.:-) Mikołaj bardzo udany, patrzeć na radość dziecka to bezcenne uczucie.
Ramari wiem o czym mówisz bo Marcel co prawda do żłobka nie chodzi ale jak ja jestem w pracy to wracam do niego jak na skrzydłach i wtedy jestem cała dla niego i co dziwne (a może wcale nie dziwne) czuję się mniej zmęczona jak chodzę do pracy i potem zajmuję się małym niż jak 24h dzień w dzień razem.
dronka kochana na mrozy najlepszy jest krem silnie odżywczy, tłusty, zwierający filtry UVA i UVB, zwróć też uwagę aby zawierał jak najmniej wody gdyż może zamarzać na powierzchni skóry. Przy cerze skłonnej do wyprysków najlepiej aby taki krem był kierowany do skóry mieszanej aby nie zatykał dodatkowo porów.
Ze swej strony mogę polecić takie firmy jak: La Roche Posay, SVR, Bioderma, Uriage. Najlepiej podejść do apteki i poprosić o próbki, gdyż nie ma jednego kremu który by służył każdej osobie, każdemu rodzajowi skóry. Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam, gdybyś miała jeszcze jakieś pytanka to śmiało, jak będę wiedzieć to pomogę.;-)
Zdrówka dziewczyny, niech te choróbska się już skończą.
Madzia Witaj, biedny Bartuś, teraz będzie już tylko lepiej.