Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nabierzecie nieco dystansu
i ze swojego doświadczenia teraz, kiedy jestem w ciąży, kiedy różnie się układa z moim mężem, wiem, że tylko spokojna rozmowa pomaga nam dojśc do porozumienia. Krzyki, szantaże nie pomagają..... a pogarszają i oddalają nas od siebie.. Tylko, że to trzeba mieć masę cierpliwości i nerwy ze stali... a mi tego brakuje bardzo często..

No i glownie za to, zeby Twoj M zmieni lzdanie... Jakby moj byl tak uparty to pewnie jednak wrocilabym do swoich rodzicow i tyle...
Teściowa też blisko. Dużo nam pomaga, tak jak i moi rodzice zresztą. Ale nie wyobrażam sobie mieszkania razem z którymi kolwiek. Wcześniej mieszkaliśmy z teściową, nie było źle, ale tak to zawsze luz jest. Można za przeproszeniem w majtakach samych po domu chodzi i sie nie krępować 
Agniesiak ja też tak miałam (swędzenie i takie jakby większe upławy) Gin mi powiedział że to jakiś drożdżak i że to w ciąży normalne bo dużo kobiet to łapie (nawet nie wiem gdzie to cholerstwo złapałam). Teraz biore Gyno-femidazol dopochwowo i już mi chyba przeszło. Idz do lekarza lepiej się pozbyć tego cholerstwa.A ja mam jakies zapalenie chyba tam na dole..:-(
Bo mnie tam swędzi i nieraz podszczypuje tam na dole:-( O higienę dbam i jak będe na kontroli to musze lekarzowi o tym powiedziec. Zresztą sam zobaczy bo w wynikach w moczu sa bakterieMartwię się:-(

ja też miałam ostatnio i gin mi powiedział, że opryszczkę jak się miało przed ciążą to nie ma się co martwić. Tylko nie wiem co jest niebezpiecznego jak się ma pierwszy raz bo ja już miałam przed ciążą. Acha i opryszczka na ustach to co innego niż opryszczka w miejscu intymnym więc nie da się jej przeniesć (pytałam się bo te drożdzaki miałam w tym samym czasie co opryszczkę na ustach i myślałam, że tam na dole też ją mamWłaśnie zauważyłam, że na ustach wychodzi mi opryszczkaMASAKRA
![]()