reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czy ktoras z Was ma problemy z wypadaniem wlosow? Moje wypadaja garsciami normalnie, jestem w szoku, tak juz gdzies od 3 tygodni jest ich z dnia na dzien coraz mniej, czy to ta ciaza to powoduje? Jestem zalamana tym, w calym mieszkaniu leza na podlodze kłęby moich wlosow :(

U mnie w czasie ciąży i po włosy i paznokcie się wzmocniły, wcześniej wypadały mi włosy a paznokcie miałam popękane, teraz są długie i twarde, myślę, że to również dzięki witaminkom.

reklama
A mnie dopadaja coraz wieksze mdlosci - dzis ledwo opanowalam potrzebe usciskania kibelka :baffled:
No ale zaczynam teraz 2-tygodniowy urlopik wiec mam nadzieje ze sie przynajmniej wyluzuje :-D Wyjezdzam ze swoja mama i dzidzia na wies wiec chillout pelna para (no moze pomijajac Wiktorie ;-))

A mnie dopadaja coraz wieksze mdlosci - dzis ledwo opanowalam potrzebe usciskania kibelka :baffled:
No ale zaczynam teraz 2-tygodniowy urlopik wiec mam nadzieje ze sie przynajmniej wyluzuje :-D Wyjezdzam ze swoja mama i dzidzia na wies wiec chillout pelna para (no moze pomijajac Wiktorie ;-))

Życzę miłego urlopu, odpoczywaj Kochana!! :) A co do mdłości, również kilka razy mnie pogoniło, ale wymiotów nie miałam, natomiast mam straszne humorki, raz krzyczę, raz się śmieję później płaczę :) już ledwo wytrzymują ze mną domownicy :) Zaraz będę chyba leciała spać, strasznie senna jestem. Miłej nocki życzę!

Witam!
Dziś przespałam pół dnia po nocce w robocie...ale fajnie! Córcia wraca z wczasów jutro i dopiero da mi popalić, kurcze zastanawiam się tylko czy dam radę z samopoczuciem i moją rozbrykaną córcią;) W sobote jedziemy na urlopik nad morze i już nie mogę się doczekać..tylko żeby nie te mdłości!
Pozdrawiam !!:-)

Witajcie dziewczyny:)
Wpisałam sie juz na Waszą listę marcóweczek, ale chciałabym być z Wami także w tym wątku.
Ostatnią @ miałam 11 czerwa, a pierwszy teścik zrobiłam w piatek 10 lipca. Wyszła bardzo blada kreseczka. Powtórzyłam teściki wczoraj i dzisiaj i krechy robia sie coraz mocniejsze:)
Jutro idę na betę, ale chyba juz moge napisać, że jestem w ciąży:)
Wg kalkulatora termin - 20 marzec:)

Witajcie dziewczyny:)
Wpisałam sie juz na Waszą listę marcóweczek, ale chciałabym być z Wami także w tym wątku.
Ostatnią @ miałam 11 czerwa, a pierwszy teścik zrobiłam w piatek 10 lipca. Wyszła bardzo blada kreseczka. Powtórzyłam teściki wczoraj i dzisiaj i krechy robia sie coraz mocniejsze:)
Jutro idę na betę, ale chyba juz moge napisać, że jestem w ciąży:)
Wg kalkulatora termin - 20 marzec:)

witamy w naszym szanownym i widzę elegancko powiększającym się gronie:-):-)

my już na działeczce, M jeszcze nas pakuje na naszym "byłym" mieszkanku i czekamy jak się sprawy wyjaśnią:tak::tak::tak:

miłego wieczorku i spokojnej nocki\
ps ja już dziś znowu cofkę zaliczyłam, widzę, że dzień bez wymiotków dniem stracony;-);-);-)

Witam nowe koleżanki :-)

Jutro uzupełnię listę, bo dzisiaj mam lenia :-p

Rybka, korzystacie z tego kredytu "rodzina na swoim"?

Kacha, kurczę, nie mogą ci dać jakiejś innej roboty na czas ciąży? Ja co prawda noszę synka, ale jednak 12 kg to nie 20 :sorry2:

witajcie,

w piątek byłam na wizycie u ginekologa, ciąża potwierdzona z terminem na 06 marca. Pęcherzyk ma 5,3 mm (tzn. dzidziuś?) podobno jest bardzo dobrze bo da się wyczuć czy zobaczyć (?) tętno. z witamin nic nie mam przepisane.

co do objawów to senność mi mija, mdłości też mniejsze. Pić mi się strasznie chce co wiąże się z częstymi wizytami w wc :-D Dziewczyny piszecie o włosach, ja niedługo będę łysa, wczoraj miałam gości i tylko czekałam jak ktoś zwróci mi uwagę że ma coś w talerzu - na szczęście nic takiego nie było. a o pryszczach nie wspomnę!

aha, pani doktor pytała mnie czy nie boli mnie brzuch z prawej strony bo mam tam dużo białego nalotu, ale nie dopytałam o co chodzi:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry