reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry wieczór widzę że tamat filmowy :)
Ja kocham sage i podobnie jak dziewczyny chwilami patrząc na wiadomego wampira też miałam wypieki jak nastolatka aż M.mnie hamował :)
Ostatnio męczymy dvd bo choć mamy satelitę to nie ma co oglądać. Dziś narazie mecz ręcznej ale zaraz będzie filmil. Widziałyscie "Ciacho" polska komedię co o niej sądzicie?
frotka jak się czuje Miłoszek ? Ucałuj go!!.

buziaki dla solenizantów !!!. Od Ciotki!!!.

Dziś tak późno wpadłam bo M.zazdrosny o bb :) he he
Po za tym babcia wyjeżdżala na 3miesiace i jej pomagałam się pakować. Szkoda że wyjechała tyle mi pomagała przy dzieciach.
Robiłam też pierogi sama :) zaczym zrobiłam farsz, a potem ulepiłam 129pierogow :) :) he he to 2godziny zeszły. Potem M.na zakupy pojechał a my robilismy z dziecmi płyty na dzień babci i dziadka w dvd photo slideshopie :) super wyszły :)

Franko od dziś już sobie spaceruje :) he he zwiedza dom, śmiesznie to wygląda:) w każdy kąt musi zajrzeć. Na wszystko też musi nadepnac jak idzie i nie przeszkadza mu to że się wywraca :) śpi cała trójka od godziny :) więc idę oglądac film bo już po meczu :) tyle pisałam czasu he he

K

Ostatnia edycja:
reklama
Uwielbialam allo allo ta starą babcie z trąbką :D

Ja czytałam zmierz sage 1 piekna ksiazka aczkolwiek to nie sa ksiazki mojego typu. Jednak mnie bardzo wciagnela. Ogladałam film i bez rewelacji. Druga czesc zaczełam i nie ksonczyłam nie moge jakos....

a ja lubiłam Beverly Hills czasy podstawowki i gimnazjum jeszcze :))) Moj najukochanszy serial grey's anatomy. I tekst meredith Pick me chose me love me aaaaaaah :)))

Dobry temat bo akurat skończyłam tej nocy milenium.Zapowiadaja ze wkrótce bedzie na n hd .Chociaz najczęsciej filmy są spłycone.Zobaczymy.Teraz ściagnełam Szwaje w telefon.
Polka dziekuje za buziak:*Miłoszek lepiej już, to chyba jednak zatrucie bo goraczki brak i doraźne leki pomogły:)cały dzień jednak jeszcze był słabiutki, zmęczony spał w dzień dwa razy jak Milenka.Córcia za to cudna i słodka dzisiaj taka grzeczna i całusna:)Wspaniałe te moje dzieciaki .

blu może i saga dla dziewczynek ale myślę że każda z nas ma w sobie coś z dziecka i dziewczynki :)))) i to chyba tylko bardzo dobrze hehe :)))

hejka
nocka fatalna z Ł. nieżywi. Maluszek popłakiwał co chwila. Jakby nosek mial zatkany potem oddychał ok i znowu zaciągał...nic nie leci tylko psika i lekko pokasłuje ale śniadanko zjadł łądnie i teraz sie bawi :) mamy faze na piosenke bursztynek bursztynek :))

czas kawę bom niezywaa :)

a w ogóle witam :)

u nas jak zwykle jedna pobudka, dziś rano mały się obudził, ja przekonana że to po 6 rano stwierdziłam że niech sobie pogada bo ja napewno nie wstaje, a po chwili mówią w radiu że to po 8. więc trzeba było wstawać. teraz kaszka się studzi. zaraz śniadanko.

pogoda beznadziejna, pada deszcz. jasiu się bawi.

hej dziewczyny :-)

Pawelek zrobil tatusiowi niespodzianke i pozwolil wstac o 8 :-D
oczywiscie nie ciagiem. Nie pamietam szczerze mowiac jaka byla nocka, na pewno Karol wstawal, ale ja spaaalaaaaam !!!

ostatnio poklocilam sie o to z Karolem i ustalilismy, ze bedzie tak , ze raz ja wstaje, raz Karol. W sumie to on z taka propozycja wyszedl :-)

Takze waga spada, ja wyspana.. czuje sie swietnie.

Lece scielic lozko i bawic sie z dzieciatkiem. Buziaczki dla Chorowitkow :*

reklama
Hej laseczki - marcóweczki! I u nas dziś nocka rewelacyjna - Franio spał ciągiem od 20 do 7.30! Szok!!! Dawno się tak nie wyspałam - co prawda pory posiłków się nam poprzestawiają bo śniadanie zamist o 7 było o 8, ale co tam:-)Ja teraz nadaję znad kawy, M w drodze na uczelnię - dziś pisze analizę matematyczną:baffled:A Mały drzemkuje.
Miłego dnia:-)

A co do seriali to bardzo lubię "Daleko od szosy" i "W labiryncie" - zawsze oglądam jak trafię!:tak:

madzia wiolonczela całuski dla dzieciaczków z okazji kolejnych miesięcznic:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry