reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moje uczennice szalały na punkcie zmierzchu. Ja zdania nie mam gdyż nie zbadała osobiście ... brak potrzeby.

A co do pamiętników to hmmm ... Polusia gdzie je oglądasz? TV? VOD? Nie widziałam jeszcze. Ja jestem z tych nietelewizyjnych - czasu brak ... tj. oglądamy filmy ale nie mamy kablówki i tv służy tylko do oglądania dvd.

mysza m south park jest najlepszy :-D dużo go oglądałam będąc na anglistyce, teraz się zaniedbałam :sorry: Kenny mój idol lol

ajentka właśnie obejrzałam ostatni odcinek pierwszej serii :) teraz pora na drugą serię :)
chyba namówię mojego M żeby mi książki kupił bo wypatrzyłam że są:) będzie podobnie jak z Domem nocy - też o Wampirach tylko o szkole wampirów. Fajna tylko tych tomów wyszło dopiero 4 a w stanach idą na potęgę :)

n&h na dysku mam :)

Moje uczennice szalały na punkcie zmierzchu. Ja zdania nie mam gdyż nie zbadała osobiście ... brak potrzeby.

A co do pamiętników to hmmm ... Polusia gdzie je oglądasz? TV? VOD? Nie widziałam jeszcze. Ja jestem z tych nietelewizyjnych - czasu brak ... tj. oglądamy filmy ale nie mamy kablówki i tv służy tylko do oglądania dvd.

mysza m south park jest najlepszy :-D dużo go oglądałam będąc na anglistyce, teraz się zaniedbałam :sorry: Kenny mój idol lol

O to musisz obejrzec 14 serie jak sie okazuje, ze Kenny jest superbohaterem odcinek Coon & Friends i Coon vs Friends- rewelacja!!!

ionka polecam Chmilewską :-)

A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła :)))

a 300 ogladalam i pekalam ze smiechu, jak to podsumowal jakis krytyk, to tak jakby 300 chipendelsow wyszlo na przeciwko paradzie rownosci prowadzonej przez Quasimodo :)))))))

oj sa gusta i gusciki...ja raczej nie mam ochoty zaglebiac sie w ten caly zmierzch, stwierdzilam od razu, ze mi sie nie spodoba...hehehe :-p

ja to uwielbiam stare seriale, typu allo allo, fawlty towers, monty python, no i Bareje, szczegolnie jak juz sie dawno tv polskiej nie ogladalo, jak ja, to bym wszystkie polskie filmy ogladala jak leci...hehehe :-D

oj ja tez uwielbiam Allo Allo- Ohhhh Reneeee i Youuuuu Stupid Womannnnn :D, Montego tez uwielbiam, a no i oczywiscie Alternatywy :)

USTA USTA tez ogladalam, ale on to tak nie zawsze komediowy, raczej podciagnelabym go pod obyczajowy

ionka polecam Chmilewską :-)

A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła :)))

Chmelewską mam całą, noooo może 90% ;-) te ostatnie to już nie to.... niestety, ale Lesio i Wszystko czerwone wymiatają:-D

a Spartakus tez ma fajne ujęcia, no pewnie przeciwnicy czerwonego koloru powiedzieliby że za dużo ;-) no ale taki charakter filmu ;-) rzeź na całego. i orgie ;-)

dobra, lecę, bo jutro mam wywiadówki i muszę się przygotować ;-)

Polusia Dzięki podsunęłaś mi pomysł na prezent imieninowy dla siebie!:tak: M dziś mi się pytał co chciałabym dostać na imieniny, no to już wiem komplet 3 ksiąg pamiętników wampirów, przeczytałam krótkie streszczenia i znacznie się różnią od filmów. Fajnie! Dom Nocy też się przymierzę, lubię te klimaty.
Teraz czytam Joy Fielding "nie zdradzaj żadnych tajemnic" powieść psychologiczno-obyczajowa ale trzyma w napięciu.

Ionka właśnie pod choinkę od Mimi dostałam 2 Chmielewskie - boczne drogi i rzeź bezkręgowców - Joanna jest najlepsza :-)

mysza m jak dla mnie chociaż dla tych 300 ciał warto :-D a south parku poszukam ;-)

Miły kupił mi herbatkę w świecie herbat - zaparzyłam mniam ... pachnie malinkami :-)
Myślę nad yerba mate ... zamiast kawki by mi się przydało ;-)

reklama
Jeny Wy tak na serio z tym Zmierzchem???:eek: Bo ja nie kumam troche tej calej euforii na punkcie ksiazki i filmu, ani mnie to rusza ani wzrusza, zreszta jesli chodzi o wampiry to ja tylko lubie Dracule Coppoli no i Interview with the Vampire oczywiście :-)

Z seriali to ja jestem fanka Simpsonow (jak widac na zalaczonym obrazku;) ), South Parku, Grey's Anatomy, House, od czasu do czasu jeszcze Desperate Housewives, probowalam ogladac jeszcze Californication, Mad Man i Dextera, ale czasu mi brakuje zdecydowanie :-(
Ten Zmierzch to jest chyba dla dziewczynek? ;) Ja z seriali to oglądałam House'a, Californication i kiedyś 6 stóp pod ziemią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry