reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

fajnie:tak: brazowe sa okej, ja mam, tylko mi strasznie sciemnialy:dry: (a moze ja zbladlam:-D)
generalnie to mysle ze cos musze zrobic z wlosami przed tym slubem, zeby jakos wygladac i tez mysle o jakis jasniejszych refleksach:tak: bo calych wlosow rozjasniac raczej nie chce... ewentualnie pasemka, ale to juz mniej, zobaczymy

reklama
Dziewczyny ale naskrobalyscie. Podczytuje Was co jakis czas i teraz nie wiem co komu odpisac.
Solenizantom buziaczki!!!
Chorym zdrowka!!!
Monia
fajny kolorek, taki orginalny.
Olenka nabila sobie wielkiego siniaka na kolanie i kuleje moje biedactwo:( Oblozylam jej kwasna woda, troche pomoglo.
Sa moi rodzice wiec zajmuja sie Ola a ja mimo wszystko jestem dzis bardzo zmeczona. Chyba brakuje mi slonca i powietrza:(

my dzisiaj badalismy bioderka i wszystko jest dobrze :) W przychodnił bił ciągle brawo albo robił paniom pa pa pociecha nasza :)

Mały coś się złosnik straszny zrobił. Dzisiaj tak płakał ze szok....dałam mu jesc i spokoj. Szok. On z tych co nie domaga sie jedzonka.
Monia Tobie leci do kompa a mi non stoł do stolika co jest mega niski jak go biore to krzyk i tak w kółko.
W ogóle nauczył się Nikoś stawania na głowie...:O idę Was podczytać

Ajentka zdrowka

jutro tez jedziemy kupic fotelik. Jeszcze cywilny koleżanki nas czeka. W ogole moja psiapsioła jest w ciazy:D:D

widzę że się wciągnęłyście w ten pamiętnik, a ja zdecydowanie wolę sagę ale niestety jeszcze długo będzie mi poczekać na ostatnią część. :( a pamiętnik trochę obejrzałam i jakoś niewiem chyba wolę wampira z sagi :))))

widzę że się wciągnęłyście w ten pamiętnik, a ja zdecydowanie wolę sagę ale niestety jeszcze długo będzie mi poczekać na ostatnią część. :( a pamiętnik trochę obejrzałam i jakoś niewiem chyba wolę wampira z sagi :))))

yra wampir z sagi ooooo a co to? nie słyszałam. Pisz mi tu szybko to zaraz M powiem żeby poszukał.:-):-D:-D

Aaaaaaa już wiem chdzi Ci o sagę zmierzch tak?:-D

Ostatnia edycja:
kochana cała saga zmierzchu :) pewnie wiesz :) bo nie powiesz mi chyba że nie oglądałaś hehe a tam właśnie mój ulubiony wampir :))) mi się chyba tylko film w miarę podobał przez edwarda. jezu jak nastolatka normalnie haha

ale polusia prawda książka nie ma porównania.

reklama
hehehehe wszystkie napisałyśmy w równym czasie znaczy ja zedytowałam:-) no tak, tak jasne że oglądałam ale moje zdanie takie jak Polusi książki super! filmy już gorzej. Ja tam wolę oczy Damona:-p:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry