reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć:)Nocka spokojnie przespana:)Powoli się przyzwyczajam:)Pobudka o 7, małz dzis ma robotę w terenie ,jesteśmy wiec sami nie wiadomo do której:)Piekę klopsa z jajkami na obiad, dzieciom kapusniaczek jeszcze skończyc.Nieodwołalnie wspólny z synkiem spacerek zaliczymy, bo w tygodniu on jest w przedszkolu.Chcę dzis jeszcze rolety rzymskie z kuchni przepłukac z niecodziennych robót.We wtorek w przedszkolu przedstawienie dla babc i dziadków wiec mam wizytację teściów.Tez bedę musiała torcik zrobic.Wczoraj kupiłam zestaw 3torownic, bo starą wyrzuciłam i miałam tylko kwadratową.Wkrótce kolejne torty ,bo urodzinki dzieci 5.02 i 3,03:)
Fajnie wstac wyspana i pełna energii:)Czy to zasługa diety?:)Miłego łikendu łomeny moje:)
Marciaa foto dawaj po księdzu:)

Witam!
U nas polowa nocy spokojna a druga polowa taka sobie. Ola niby spala ale krecila sie caly czas i ja nie moglam spac. Chcialam zajrzec czy nie pojawia sie kolejny zabek ale nie da sobie zagladnac. Jak wy to robicie?? A i jakich szczoteczek do zabkow uzywacie? Pora cos zakupic:)
Szaro, buro dzis. Sniezek pruszy. W planach mamy dzis tylko isc do dziadka po sasiedzku z prezentem.
Milego dzionka!

Witajcie weekndowo. Gabek sie bawi sama-pewnie dlugo to nie potrwa:/ ale moje dziecie chodzi spac o 22- 23 wiec ja nie mam sily na BB czasem poczytam z 1-2 strone bo wiecej mi nie daje...jejku bardzo ABSORBUJĄCA JEST!! i od paru dni przestwaim jej rytm dnia jej i 2 dni sukcesy -zasypia o 20...a gdzie te piekne czasy kiedy zasypiala o 19!! i wtedy wieczorem bede was nadrabiac:)
Karolaja - suknia i futerko bombowa :)
Nessia podobne plany do dzidka po sasiedzku idziemy tylko:)
i wszystkim zaległym solenizantom buziaki:***************

Nessia ja mam szczoteczke na palec Canpola ale musze kupic zwykłą bo tą mnie gryzie że nie moge jej myc zębów bo boli palec nie miłosiernie:) wiec jak Oli wyjdzie 2 jedynka to bym sie zastanowila nad zwykła a nie na nasadka na palec:D:D:D

dzień dobry :)
nocka fatalna chyba małej idzie dolna dwójka, co chwila pobudki były. ja już po zakupkach, teraz sprzątanie w domku a potem impreza w szkole dla dziadków.
torcik zrobiony więc potem u mnie w domu ciąg dalszy :)
szczoteczkę mam taką z rossmana gumową ale nie na palec, jest super bo tak jak teraz idzie ząb to mała ją gryzie :)

lecę zrobić zupkę małej, miłego dzionka :)

reklama
a paste używacie? ja używam taką od 0 miesięcy i oczywiście jasiowi bardzo smakuje hehe
ja nie stosuję pasty,pytałam stomatolog i mówiła, że narazie to zbędne i dodała właśnie, że Mały niepotrzebnie się jej nałyka - także u nas tylko woda, może po roczku spróbuję pasty jak Franek nabierze jakiejś świadomosci tego mycia zębów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry