reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)

u nas nocka taka sobie chciałam pokorzystac i sie nie dało do 1.20 Bartus płakał przez sen mój bidulek,wtedy zasnoł i zbudził sie o 6 na mleko i spalismy do 8.30.Dopiero sniadanko jem.

Bartusiowi idzie nastepny ząb dolna prawa dwójka takze czyli mamy juz 8:)

ionka Bartus i ja dziekujemy za kartke urodzinową jest śliczna:)

Dobrego dnia.

reklama
a ja właśnie czytałam artykuł że niby od pierwszego ząbka należy używać już pasty. no jasiu jak narazie zachwycony podczas mycia zębów :)

Witajcie!!

k_aralajna super kiecka i futerko!!!

nesiaa my uzywamy szczoteczke nuka i bez pasty, i szczotkowanie u nas trwa z 20s, ale dobre i tyle :-D

U nas kolejna bezsenna noc....ech...i dopiero teraz padl. Niedlugo chyba do wariatkowa mnie wysla....Ale te gorne zabki to ida slimaczym tempem, dolne to myk i juz sa....Dobra lece szykowac obiad, milej soboty!

My mamy szczoteczkę z canpolu - pasty do zębów nie używamy ... gdyż zębów nie mamy :-)

Dziewczyny na zbicie temp. co podajecie Maleństwom? Ibufen? Nini dzisiaj z wypiekami na policzkach śmiga, temp. powyżej 37 ... ale wieczorem może skoczyć wiec wole się przygotować.

reklama
Do góry