reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mysza a jak u was jest to rozliczane? u nas klatkowo a w naszej klatce sam emeryt oszczędzający hehe , moja teściowa blok obok miała dopłatę, więc zależy jak rozliczają. tylko obawiam się że ta zima 2010 była dosyć ostra, długa i może być różnie z tym zwrotem :)

pisałam pisałam, a ta mała wredota wszystko mi skasowała.

ech.

a jeszcze mnie wkurza tym swoim niejedzeniem, dzis na śniadanie zjadła 3/4 kromki chleba z masłem i serkiem i tyle. serek wiejski be, kaszka be.

serek wiejski teraz sama jem, a co.

ja sie na temat czynszu nie wypowiem, hehe ;-) do tego jeszcze prąd, gaz, internet. dobrze, że woda za darmo ;-) chociaż chcą wprowadzić stałą opłatę.
a mnie moja rodzina wkurzyła, no ludzie myslą od tyłu jakoś :/

Wiesz co to wszystko dzięki moim rodzicom- byłam wtedy na pierwszym rok studiów, miałam już kilka lat chłopaka i rodzice doszli do wniosku, że pewnie w końcu zechcę założyć rodzinę i kupili to mieszkanie na kredyt. Dużo ich to kosztowało wyrzeczeń(zwłaszcza, że uczyłam sie na dwóch kierunkach co też kosztowało), ale opłacało się! Teraz z M mamy własny kąt. A z tamtym chłopakiem rozstałam się zanim w ogóle mieszkanie było gotowe do zamieszkania:-D

Witam.

Mam chwilke przy sniadanku,chociaz Bartus juz mame wzywaNocka ok,Bartek obudził sie o 5 na mleko i spalismy do 8.20,ale polezelismy do 9.Dzisiaj rozbieram choinke,Bartek w ostatniej chwili ją polubił.

Dobrego dnia:)

Wiesz co to wszystko dzięki moim rodzicom- byłam wtedy na pierwszym rok studiów, miałam już kilka lat chłopaka i rodzice doszli do wniosku, że pewnie w końcu zechcę założyć rodzinę i kupili to mieszkanie na kredyt. Dużo ich to kosztowało wyrzeczeń(zwłaszcza, że uczyłam sie na dwóch kierunkach co też kosztowało), ale opłacało się! Teraz z M mamy własny kąt. A z tamtym chłopakiem rozstałam się zanim w ogóle mieszkanie było gotowe do zamieszkania:-D
kurcze zazdroszcze :-)
milo miec rodzicow, ktorzy staraja sie zapewnic dobry start dzieciom :-)

ja tam dziewczyny uważam, że najlepiej liczyć na siebie. Owszem, fajnie jak rodzice dają, ale nie łudźmy się - ilu z nich stać teraz dac dziecku mieszkanie? ja swoje małe ciasne wzięłam na kredyt jak tylko dostałam umowę na nieokreślony, ale to było lat temu 5 i kosztowało mnie 50tys. Teraz to nawet kawalerki za tyle nie dostaniesz

to i ja się przywitam skoro zaczęłam z Wami popisywać :)
Polusia, z książek mogę polecić wszystkie Hanny Cygler - rekomendacją może być to, że pożyczałam je i 20latce i 50letniemu facetowi i 70letniej emerytowanej nauczycielce i wszysyc byli zachwyceni. Tyle, że większość jej książek to opowieść o tych samych bohaterach, więc najlepiej czytać chronologicznie
tu strona autorki: Hanna Cygler, strona oficjalna: Tryb warunkowy, Deklinacja męska/żeńska, Przyszły niedokonany, Przekład dowolny, Głowa anioła, Kolor bursztynu, 3 razy R, Dwie głowy anioła, Czas zamknięty, Odmiana przez przypadki

właśnie przeczytałam jej dwie książki : czas zamknięty i pokonani. bardzo mi się podobało. teraz mam też jej jedną książkę ale jeszcze się nie zabrałam do niej. obecnie czytam książkę o 11 września - o strażaku i biznesmenie - jakiś obyczajowo katastroficzna, na razie całkiem niezła.

hejka :)

karalajna sorki kochana dzis zrobie to zdjecie pupy wczoraj to tylko za mlodym biegalam musze powiedziec Ł. zeby mi ta powsinoge przytrzymał ;-))

zaraz wpada moj hodowca bedzie 8 psow ;O

to będziesz miała wesoło w domu z tyloma czworonogami :)

kurcze zazdroszcze :-)
milo miec rodzicow, ktorzy staraja sie zapewnic dobry start dzieciom :-)

wiesz co mnie teściu mówi abyśmy byli lepsi dla naszych dzieci niż nasi rodzice dla nas. uważam że to są mądre słowa i staram się robić wszystko aby być lepsza niż moja mama jest i była dla mnie.

moje dziecko dziś to jakaś masakra - nic nie robi tylko płacze, marudzi - chyba w kosmos ją trza wysadzić:)
a kobitki co na obiad dziś macie bo pomysłu mi coś brakuje :) chwalić się tu zaraz :)

reklama
Do góry