reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa nie drobniak tylko laska z super figurą :):)

moja Pola ma dziś dzień do d... nie chce jeść , a zła jak osa:) na wszstko się złości nawet na swoje zabawki- chyba zęby dają znać o sobie.
a ja dziś spagetti na obiadek a potem jak M wróci z pracy to na zakupy muszę jechać bo w lodówce to światełko nam zastało :)

reklama
mnie też ten Anthony Zimmer przypadł do gustu.

Franio też drobny jak na chłopca, no może teraz trochę przytył ale jest niski :)

A u mnie pomidorowa z ryżem, łopatka wieprzowa w sosie, szagówki (robiłam z Oliwka) i kapustka oraz kompot :)

My też mieliśmy problem z wynajęciem mieszkania ze względu na dzieci. Drugie z kolei jak wynajmowalismy to nic nie powiedzieliśmy i po roku nam wymówili niby z innego powodu. Tylko jak przyszli przedłużać umowę to wtedy się dowiedzieli. Niby pięknie ładnie sprawa dogadana a po 2tygodniach wypad :( trzecie miałam wynajęte od kolezanki z pracy i też była porażka bo codziennie słyszałam czy czegoś nie zniszczyli.

a wlasnie, jaki okres wypowiedzenia umowy zrobic zeby bylo wygodnie dla mnie jak wlasciciele wymowia i w razie jakbym ja chciala sie wyprowadzic... miesiac? 2 tygodnie? i jak to wszystko jest rozwiazane jezeli chodzi o kaucje, czy ona jest zwrotna?

Cześć Wam:)

Mój synuś śpi już ponad godzinę:) Przeszukałam już all pod kątem podwójnych wózków, nadrobiłam Was i postanowiłam się choć przywitać.
Dzisiaj mam dzień lenia:( Nic mi się nie chce. Zmusiłam się, żeby wyjść na krótki spacer. Mam nadzieję, że u Was lepiej.

Nessia super avatrek i moja tez do tych super modelek bo ostsnio ważyła 8200 ale to miesiąc temu i nie wydaje mi sie zeby duzo przybyła:)
Ajentka doskonakle pamiętam słowa Blu:) temat rodzenstwa juz był wiele razy poruszany na forum ale ja chyba nie jestem gotowa na mnożenie miłości:/ Cigale mi sie wydaje ze Gabrynia jest taka malutka i potrzebuje mnie non stop a ja będe dla niej na wyłączność-wiem ze tym moge krzywde dziecku zrobic i to że nie umie się sama bawić jest moja wina bo ja miałam wyrzuty sumienia jak ona się bawiła/zajmowała się sama sobą jak miała te ok 3mce i dopiero niedawno pierwszy raz zostwiłam ja sama z teściową!!! wiec zybysmy mieli dziecko musze sama odciąć tę pępowinę od córci a jeszcze do tego daleka droga...na szczescei K nie chce jeszcze dziecka wiec mam czas:)

A mój kochany M zmywa naczynia wiec mam chwilke:) poczytam reszte

kochane, nie martwcie się, moja laseczka zaraz rok kończy, 2 tygodnie temu wazyła 8005 bodajże ;-)
a teraz je tyle co kot napłakał, więc nie wróżę wielkiego utycia.

monia, u nas kaucja ma pokryć ewentualne szkody lub ostatni miesiąc wynajmu. a jak nie ma szkód i za ten miesiąc jest zapłacone, to kaucja do zwrotu.
oczywiście właściciele robią wszystko, żeby tych pieniędzy ci nie oddać i wymyślają takie głupoty, że szok. jedni moi znajomi uszczelnili okna, bo on wiało, to juz był powód, bo to samowolna ingerencja w lokal :dry:
niestety nigdy nie wiesz na kogo trafisz :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry