Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Polusia chyba też przerzucimy się na tą drugą
A swoją drogą Ola narazie zachwycona myciem zębów.
Szwagier właśnie przyniósł mi zapiekankę.. mniammm

Słodziak mały.
). No i rączki tak słodko otrzepuje, jedną trzyma w miejscu a drugą czyści tą pierwszą hehehe Upssss to chyba się pisze na wątek o rozwoju ale jakoś tak się rozpędziłam, wybaczcie. Poza tym śpi super od 19 do 7:30, bez jedzenia i pobudki. Tylko dziś w nocy się obudził o 2 w nocy z płaczem i tylko mleczko pomogło bo mój walnięty sąsiad z dołu urządził sobie imprezkę (mega głośną) do 4 rano
A dziś padł o 18:20
Przestawił się tylko na jedną drzemkę ok. 11, 12 trwającą 1,5 do 2h i potem dopiero na wieczór do samego rana, spróbować go położyć popołudniu to lament okropny. Ale pogoda wstrętna, nie szło nosa wystawić tak wiało a teraz leje.

Yra zawsze pomagały, czy to zabawki, czy inne rzeczy, które się nawinęły pod rękę, a teraz nic go nie interesujeNo szlag mnie już dzisiaj trafiał!
U nas tak jest od kilku miesięcy! Ja się już nauczyłam pieluchę zakładać na stojąco, siedząco, raczkującoZa to od kilku dni zmiana pieluchy u nas to koszmarW pół sekundy przekręca się na brzuch, ja go na plecy, a on znowu to samo. Już uwijam się jak umiem, ale to wszystko za wolno trwa dla Młodego. Czy te pieluchomajtki, o których pisałyście zakładają się szybciej, bo już nie wiem co robić, wszelkie metody zajęcia Młodego czymkolwiek nie skutkują
Pocieszam się, że mu przejdzie, a jak nie to co robić???
U nas raczej nie ma takiego zwyczaju i ten termin nie funkcjonuje w języku polskim. Spotkałam się z tym w pracy, w relacjach biznesowych, ale tylko in englishDziewczyny mam pytanko na temat slubow...Czy w Polsce tez sa wysylane te save the date kartki przed slubem????Jesli tak jak sie nazywaja po polsku???Moja siostra bedzie miala slub w Polsce i zamierza tez je powysylac do ludzi w Polsce. Same wymyslilysmy nazwe Zarezerwuj Dzien(Date). Ale mi sie jakos nie widzi to zarezerwuj...Probowalam szukac w necie i nic nie widzialam...Dzieki za odpowiedzi...